Střelec – Měsíční horoskop (únor 2024)

Střelec únor

Už na začátku měsíce budete opravdu hodně zamilovaní, a ač si to budete rozmlouvat a odrazovat sami sebe, tak to nepomůže a k partnerovi se budete chovat velice přátelsky. Což přinese dobré změny, ale je mezi vámi něco z minulosti, a to se musí také vyřešit. Práce koncem měsíce bude tolik, že se ani nenadechnete.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Moudrost měsíce

„Jdu cestou moudrosti.“

Jaké znamení vám přinese štěstí

Blíženec

S kým budete mít problémy

Rak

Vztahy

Čeká vás náročný měsíc plný zvratů a překvapení, přesně tak, jak to máte rádi. Na začátku měsíce budete muset partnera hodně manipulovat, protože přicházejí změny, které se vám moc nelíbí a týkají se vašeho partnerství a minulosti. Budete muset minulost vyřešit. Pak se vám uleví.

Práce

V práci bude na začátku měsíce velká stagnace a nebude se vůbec nic dít, pak se najednou do své práce zamilujete a budete překonávat překážky a o všem přemýšlet a radovat se. Koncem měsíce se můžete stěhovat a uzavírat tak minulost a rozhodovat se, co dál se životem.

Peníze

V počátcích měsíce to budete zvládat, protože budete mít dost práce. V druhé půlce měsíce začnete s financemi bojovat, ale pomůže vám nějaký muž.

Oslabený orgán a léčivé barvy

Oči, zelená.

Podívejte se, co přinese únor podle kartářky Helen Stanku:

Přečtěte si také