Velká věštba na únor pro Ryby: Čeká vás cestování i Valentýn v příjemné společnosti

RYBY: Měsíční horoskop na únor 2024

Co čeká Ryby ve druhém měsíci roku 2024? Na co byste si měli dát pozor, čeho se vyvarovat, a co byste naopak neměli promeškat? A jaký rituál vám pomůže zbavit se pocitu, že je toho na vás moc? Přečtěte si předpověď na únor, kterou pro Ryby z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Na únor vám z tarotových karet vychází karta Devítka pohárů. Můžete se na něco těšit, na něco, co nemusí přicházet tak rychle, jak byste chtěli, ale nese to skrytou naději.

Co říkají mariášové karty?

Mariášové karty ukazují na začátku měsíce nějaké cestování nebo změnu místa pobytu. Budete řešit jistoty, možná budete plánovat změny v životě i ve své domácnosti, kde budete chtít udělat úpravy a zútulnit si bydlení.

Ve druhé dekádě se vám bude dařit v lásce, dokážete druhé lidi okouzlit a Valentýna prožijete v příjemné společnosti. Dařit by se vám mělo i v práci. Uznání vám projeví mladší kolega.

Třetí dekáda je o příjemných začátcích, jako kdybyste se na něco těšili, ale potom vás může zaskočit nějaká zpráva, která je daná a bude se týkat věcí, které si potřebujete pořešit. Budete to vnímat jako menší mrzutost a může vám to udělat trošku těžší hlavu, budete hledat cestu ven, což by se vám mohlo podařit, protože vám někdo dobře poradí.

Očistná koupel pro Ryby na únor

Pokud budete mít pocit, že je toho na vás moc, vyzkoušejte očistnou koupel podle starých grimoárů. Je skvělá na odstranění nepříjemných dojmů a pocitů. Potřebovat budete odvar ze smrkového jehličí (100 gramů na 1 litr vody) a umytý kořen pelyňku pravého. Vychladlý odvar vylijte do vany s teplou vodou a koupejte se alespoň 7 minut. Ideálně večer před spaním. Většinou už dvě koupele dokážou odstranit jakékoliv těžkosti.

Únorový výklad karet pro znamení Ryb od Helen Stanku:

Zdroj: autorský článek (Helen Stanku – Kartářky světla)


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 2. 5. 2024

Berani, pozorně poslouchejte, když dnes dostáváte pokyny. Vaše mysl nemusí být tak bystrá jako obvykle. Pokud si nedáte pozor, mohli byste se vydat špatnou cestou a nakonec začít úplně od začátku. Nestyďte se ani se nestyďte klást otázky. Vždy je lepší se zeptat, než udělat zbytečnou chybu. Postupujte pomalu a metodicky a zvládnete to.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.