Znamení zvěrokruhu, která trpí komplexem méněcennosti: Rak a Ryby si příliš nevěří

Pocit méněcennosti dokáže občas potrápit snad každého z nás. Někteří si ho v sobě ale nesou celý život. Kdo je na tom podle horoskopu nejhůře?

Pochybnosti jsou přirozené. Nikdy bychom je ale neměli nechat, aby nás ovládaly. Pochopení sebe sama je první klíč na cestě k úspěchu. Důležité je naučit se vnímat všechny nedostatky a následně na nich začít pracovat. Pamatujte, že jen vy sami jste strůjcem svého štěstí.

Rak

Raci jsou velcí individualisté, na druhou stranu, pokud mají někoho rádi, jsou až přehnaně pečovatelští. Dost často se u nich ale stává, že si kritiku své osoby vyloží po svém. Jelikož jsou citliví, může to u nich vést až k pocitům méněcennosti a pochybám. Je důležité je proto občas ujistit o jejich výjimečnosti a dát jim najevo lásku, aby se cítili v bezpečí.

Mohlo by vás zajímat: Znamení s přehnaným sebevědomím: Namyšleně působí Střelci i Kozorozi

Panna

Dalším znamením s citlivou skořápkou je Panna. Tito lidé o všem až příliš moc přemýšlí, vše analyzují a chtějí mít vše zvládnuté na 100 %. Právě to u nich dost často vyvolává pocit méněcennosti, jelikož chtějí být ve všem perfektní. Dost jim pomůže, když oceníte to, čeho v životě dosáhli. Dokáže to pozvednout jejich sebedůvěru.

Štír

Další znamení vás zřejmě nepřekvapí. Štíři jsou velice intenzivní ve svém celkovém vnímání světa a o všem hluboce přemýšlí. Bohužel o sobě také dost často pochybují. Největším lékem je pro ně vybudování smysluplného a opravdového vztahu. Jakmile si totiž s někým vytvoří silné emocionální spojení, postupně se začnou zbavovat pocitů méněcennosti a začnou si více věřit.

Čtěte také: Největší puntičkáři podle horoskopu: Váhy a Štíři potřebují mít vše dokonalé

Ryby

Ryby jsou snílci, kteří dost často utíkají do svého vlastního světa. Mohou bojovat s nedostatečným sebevědomím a nepochopením své křehké duše. Podpořte jejich kreativitu a oceňte jejich jedinečnost. Funguje to na ně jako ta nejlepší terapie.

AURA - Týdenní horoskop od 29. 1. do 4. 2.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 1. 5. 2024

Je frustrující, když práce stojí v cestě romantice a společenským aktivitám. Přesně to dnes cítíte, Berani. Vaše myšlenky jsou zaměřeny na večerní a víkendové aktivity, ale povinnosti máte na stole. Nezoufejte. Jednoduše si dejte závazek, že uděláte to, co se od vás očekává, a užijte si dnešní večer s jistotou, že jste splnili své povinnosti.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.