Znamení s přehnaným sebevědomím: Namyšleně působí Střelci i Kozorozi

Potkali jste se někdy s někým, kdo na vás působil, jako by si lidově řečeno příliš fandil? Ne? A nejste takovým člověkem náhodou vy? Přehnané sebevědomí může být způsobeno mnoha faktory, z nichž některé ovlivňuje i znamení zvěrokruhu. Jaká z nich k němu mají sklony?

Beran

Entusiastičtí a odvážní Berani v sobě chovají přirozené vůdcovské schopnosti. Jsou si toho vědomi, a to u nich mnohdy vede k přehnanému sebevědomí. Jdou do všeho po hlavě a s velkým odhodláním, sebedůvěra z nich přitom přímo čiší, ale občas je to zkrátka moc.

Lev

Charismatičtí Lvi mají přitažlivou osobnost a prahnou po pozornosti, proto jsou také často jejím středem. Vyzařují v podstatě královskou auru, která se ale leckdy změní až v namyšlenost. Obzvláště ve chvílích, kdy je v tomto chování okolí podporuje.

Střelec

Optimističtí a dobrodružní Střelci dokážou svou pozitivní energií nakazit kohokoliv, ale kolikrát jsou si až moc jistí v kramflecích. Mají pocit, že dokážou zvládnout jakoukoliv výzvu, takové přeceňování ale může nakonec vést k selhání.

Kozoroh

Lidé narození ve znamení Kozoroha jsou velmi ambiciózní a ve své honbě za úspěchem také neúnavní. Jejich ambice ale balancují na hraně přehnaného sebevědomí, což je může zaslepit. Nepoznají pak rozdíl mezi sebevědomým vystupováním a arogancí.

Vodnář

Excentričtí Vodnáři jsou proslulí svým inovativním smýšlením a schopností přicházet s originálními nápady. Zároveň se ale potřebují hodně ujišťovat v tom, co dělají, občas je to ale dovede k tomu, že si takzvaně příliš fandí. Trocha opatrnosti by jim neuškodila.

Co předpovídají pro letošní rok mariášové karty?


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.