Velká věštba na únor pro Váhy: Pozor na nechtěné dárky

VÁHY: Měsíční horoskop na únor 2024

Co čeká Váhy ve druhém měsíci roku 2024? Na co byste si měli dát pozor, čeho se vyvarovat, a co byste naopak neměli promeškat? A jaké kouzlo vám pomůže očistit tělo? Přečtěte si předpověď na únor, kterou pro Váhy z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Na únor vám z tarotových karet vychází Páže holí. Vypadá to, že se budete učit nějaké nové věci, něčemu se přizpůsobovat, možná budete i cestovat. Může vás okouzlit něco, co souvisí se zahraničím.

Co říkají mariášové karty?

Mariášové karty ukazují, že začátek měsíce bude trošku náročnější. Jako kdybyste něco táhli z posledních sil. Můžete mít nějaké starosti ohledně vašich jistot. Budete si muset také hlídat děti, mohou přijít nějaké nemoci nebo nepříznivé zprávy. Naštěstí by to všechno mohlo odeznít ještě první únorový týden.

Ve druhé dekádě se vše otočí k lepšímu a vše se vydá tou správnou cestou. Čekají vás radostné věci, štěstí v lásce i cesty.

Ve třetí dekádě můžete dostat dárek od nějaké ženy, který vás ale může zavázat. Tak si dobře promyslete, jestli to chcete, nebo jestli by to nakonec pro vás nebylo až příliš drahé. Čekají vás nějaké výdaje, ale díky nim z vás spadne velké břímě.

Kouzlo pro Váhy na únor

Vyzkoušejte očistnou koupel, která měla podle starých grimoárů ochraňovat tělo před různými magickými útoky. Buď se můžete vykoupat v odvaru z bodláčí, nebo použijte 100 g pelyňku pravého na 1 litr vody, ze kterého připravíte odvar. Potom přidejte odvaz z kůry bílé vrby, použijte 50 g na 1 litr vody. Odstup mezi odvary by měl být čtyři minuty a nejlépe se koupe večer před spaním.

Únorový výklad karet pro znamení Váhy od Helen Stanku:

ZDROJ: autorský článek (Helen Stanku – Kartářky světla)


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 2. 5. 2024

Berani, pozorně poslouchejte, když dnes dostáváte pokyny. Vaše mysl nemusí být tak bystrá jako obvykle. Pokud si nedáte pozor, mohli byste se vydat špatnou cestou a nakonec začít úplně od začátku. Nestyďte se ani se nestyďte klást otázky. Vždy je lepší se zeptat, než udělat zbytečnou chybu. Postupujte pomalu a metodicky a zvládnete to.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.