Filmy podle horoskopu: Raci chtějí romantiku, Panny baví dokumenty, Váhy muzikály

Jaký film se k vám nejlépe hodí podle znamení zvěrokruhu? Zjistěte, co mají rádi Berani, Vodnáři nebo třeba Panny. Hvězdy mají jasno v tom, co je pro vás to pravé ořechové.

Prázdninové večery jsou ideální dobou na to vyrazit do letního kina. Vezměte svou drahou polovičku nebo třeba kamarádku na nějaký parádní film. Nevíte, co vybrat? Můžete se inspirovat třeba v následujícím článku. Každé znamení zvěrokruhu totiž dává přednost trochu jinému filmovému žánru. Co upřednostňuje to vaše? Vyzkoušejte širokou nabídku filmů na platformě Prima+.

Beran

Netrpěliví Berani mají rádi akční filmy, ve kterých se pořád něco děje. Nějaký ten tajemný a napínavý thriller je ale bude také bavit. Snímky, které je donutí přemýšlet a bádat nad podstatou, v nich zůstanou ještě dlouhou dobu. A to je přesně to, co chtějí. Od filmů vyžadují hluboký a intenzivní prožitek, který v nich zanechá stopu. Berany budou bavit i komedie a vtipné pohádky.

Býk

Býci dávají přednost něčemu, u čeho mohou relaxovat a takzvaně vypnout po náročném pracovním dni. Zábavná komedie je pro ně ideální volbou. Chtějí se zasmát a pozvednout náladu, takže nějaká sranda je pro ně to pravé ořechové.

Mohlo by vás zajímat: Prima+ uvede novou dokumentární sérii Bez lítosti!

Blíženci

Blíženci budou rádi sledovat spletité drama. Nejrůznější napínavé filmy se vztahovou tématikou plnou nevěr a sexu budou milovat. Jelikož často bojují s nerozhodností a rozdvojeností, bude je bavit něco, s čím se mohou ztotožnit. Zkuste třeba film Po sexu nebo Nestyda.

Rak

Raci jsou romantické duše, takže vás zřejmě nepřekvapí, že to nejlepší pro ně bude nějaká romantická komedie. Láska je pro ně velice důležitá, takže vztahové slaďáky budou hltat od začátku až do konce. Jsou emotivní duše, takže si u filmů občas i popláčou. Ideální je pro ně třeba Zápisník jedné lásky.

Lev

Lvi dávají přednost kvalitním snímkům, které jsou hvězdně obsazené. V životě mají rádi luxus a vytříbený vkus se u nich projevuje i při sledování filmů. Pokud tedy sáhnete po filmech, které získaly Oscara nebo si v nich zahrál Leonardo DiCaprio (například Velký Gatsby), s největší pravděpodobností to bude trefa do černého.

Panna

Panny si taktéž potrpí na kvalitní a intelektuálně zaměřené věci. Dost často se dívají na dokumentární filmy. Tohle znamení si rádo rozšiřuje obzory a hltá nové informace. Nepohrdnou ani životopisnými filmy a válečnými dramaty. Jsou rády, když v nich film vzbuzuje určité pocity a emoce.

Váhy

Váhy jsou společenské a mají rády legraci. Ve světě filmu dávají přednost odlehčeným snímkům, u kterých se zasmějí a které jim zlepší náladu. Nevadí jim ani muzikálové snímky, jako je například La La Land. Ve filmu si všímají estetických detailů a dokážou ocenit kvalitní zpracování. Doporučujeme například film Kolo zázraků.

Štír

Tajemní Štíři nejvíce ocení filmy opředené mystikou a nadpřirozenem. Dost často si libují i ve strašidelných snímcích, takže pokud jste fanoušek hororů, jste jejich člověk. Přitahují je i eroticky laděné thrillery, ve kterých je sexy hlavní hrdina, jako tomu je například ve filmu Love nebo Závislá.

Střelec

Dobrodružní Střelci milují cestování a to se odráží i v jejich filmovém vkusu. Cestopisy jsou jejich! Zábava je jejich druhé jméno, tudíž nějaká dobrá komedie se špetkou adrenalinu je zcela jistě osloví. Doporučujeme například film Tenkrát po druhé nebo Pařba ve Vegas.

Kozoroh

Kozoroh má rád rodinné komedie, u kterých může vypustit páru po náročném pracovním dni. Pokud mu u toho budou dělat společnost jeho nejbližší, je nejšťastnější. Nevadí mu ale ani kvalitně zpracované sci-fi.

Vodnář

Vodnáři si rádi plují ve svém vlastním světě a nepotřebují k tomu mnohdy nikoho jiného. Co se týče filmů, ocení jistě fantasy a nějaké to nadpřirozeno. Historické filmy s kapkou magie a nějakými těmi zlověstnými silami se jim dostanou pod kůži. Doporučujeme například film Hobit: Neočekávaná cesta.

Ryby

Ryby mají rády hrané pohádky, ale nepohrdnou ani těmi kreslenými. Jsou rády, když ve snímcích vítězí dobro nad zlem. Jsou to emocionálně založení jedinci, takže mají rádi filmy, ve kterých hraje hlavní roli láska. Na nabídku romantických filmů se můžete podívat zde.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.