Astročlánky

12. července 2023 06:31

redakce Prima Ženy

Nejfotogeničtější znamení zvěrokruhu. Rybám a Lvům to na fotkách sluší nejvíc

Léto je tady a s ním i touha každého z nás zachytit jedinečné okamžiky, na které budeme rádi vzpomínat, až na okna budou dopadat podzimní dešťové kapky. Ale věděli jste, že i to, jak vypadáte na fotkách, ovlivňuje znamení zvěrokruhu, ve kterém jste se narodili?

Znáte to, někdo se postaví před fotoaparát, usměje se a fotka je na světě. A jiný udělá stovky fotek a ani jedna není použitelná. Která znamení na fotkách prostě září?

Štír

Pokud jste se narodili ve znamení Štíra, máte vyhráno, vaše fotky totiž zaujmou hned na první pohled. Štíři jsou vyhlášení svým tajemným půvabem a jiskrou, kterou fotky umí krásně zachytit. A to nemluvíme o pronikavém pohledu jejich výrazných očí a zajímavých rysech. Na fotkách pak vypadají jednoduše skvěle a ostatní mohou jen závidět. Je jasné, že tyhle dovolenkové fotografie si musíte zarámovat.

Lev

Zrozencům ve znamení Lva vládne Slunce, jsou plní optimismu, rádi vystavují na odiv své sebevědomí a to je řadí mezi pět znamení zvěrokruhu, která jsou skvěle fotogenická. Jejich úsměv je jako brána do duše, je vřelý a laskavý a fotoaparáty jej milují. Navíc Lvi mají jedinečnou schopnost užívat si pozornosti druhých, což je na fotkách znát. Když je vystaví na sítě, sklízí zasloužené nadšené ovace a palce nahoru.

Střelec

Dalším znamením, které se nemusí bát fotek z dovolené, jsou Střelci. Jejich energie je nezlomná a hlavně nakažlivá. Jejich nadšení a smysl pro dobrodružství dokáže hravě zachytit i čočka fotoaparátu a dovolenkové snímky jsou tak plné života. Nejvíce jim sedí ty, které Střelce zachycují v akci, ale své rozhodně udělá i podmanivý pohled, jiskřivý úsměv a akční pózy.

Ryby

Snové a tak trochu tajemné Ryby nesmí ve výčtu znamení, kterým to na fotkách jednoduše sluší, chybět. Jedinci narození ve znamení Ryb vládnou podmanivou energií a spiritualismem, který hravě dokážou přenést i na fotky. Jestli existuje znamení, které umí vyjádřit i na fotkách emoce, pak jsou to právě Ryby. Mívají výrazné oči a jemné rysy, které fotoaparát miluje. A když k tomu přidáme pohled laně, je jasné, že tyhle fotky nebudou mít chybu.

Váhy

Posledním znamením, které se nemusí bát stoupnout před objektiv, je znamení Vah. Tomu vládne planeta Venuše – planeta krásy a estetiky. Zrozenci ve znamení Vah disponují neuvěřitelným kouzlem osobnosti, z jejich fotografií vyzařuje půvab, jemnost, čistá duše a své kouzlo má i jejich nerozhodnost, která je na fotkách prostě kouzelná. Jejich symetrické rysy, okouzlující úsměvy a dokonalou eleganci by byl skoro hřích nezachytit.

Podívejte se, co na červenec předpovídají karty Helen Stanku.

Zdroj: astrotalk.com


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 3. 5. 2024

Vaše síla spočívá ve vašich vnitřních zdrojích, Berani. Dnes zjistíte, že se ve vás tyto zdroje otevřely. Zjistíte, že vaše emoce jsou tváří v tvář chaosu klidné a pod kontrolou. Tento čas nových začátků je nesmírně důležitý. Bylo by vhodné, abyste prozkoumali své nitro a napravili všechny vnitřní zvláštnosti, které by vám v budoucnu mohly působit potíže.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.