Velká věštba na únor pro Kozorohy: Dejte si pozor, někdo vám bude chtít škodit

KOZOROH: Měsíční horoskop na únor 2024

Co čeká Kozorohy ve druhém měsíci roku 2024? Na co byste si měli dát pozor, čeho se vyvarovat, a co byste naopak neměli promeškat? A jaké kouzlo použít na ochranu vašeho domova? Přečtěte si předpověď na únor, kterou pro Kozorohy z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Na únor vám z tarotových karet vychází Rytíř mečů. Budete trošku nerozhodní, nebudete vědět, jakým směrem se vydat, také vás může potrápit někdo, kdo druhým škodí. Zaútočí na vaše slabá místa a vám to ukáže, co je potřeba si srovnat, kde odstranit staré vzorce a staré nefunkční bloky.

Co říkají mariášové karty?

Mariášové karty ukazují vcelku příznivý začátek měsíce. Všechno, co souvisí s počítačem, internetem a se sítěmi, se vám bude dařit. V průběhu první dekády si ustálíte nějaké jistoty a možná budete investovat peníze do nějaké cesty. Může kolem toho být nějaká mrzutost, která ale rychle pomine.

Druhá dekáda slibuje radost a příjemné setkání s přáteli. Získáte jistotu v citech a něco si dokážete možná pojistit nebo přijdete na to, jak se věci mají a přinese vám to štěstí.

Třetí dekáda slibuje přízeň, řešit budete něco kolem domácnosti, možná nějakou přestavbu nebo úpravu domu či bytu. Můžete řešit i něco kolem zahrady. Nejspíš vás budou potřebovat starší lidé, vaši rodiče, pořešíte si úřední věci a budete mít v hlavě čisto a klid.

Kouzlo pro Kozorohy na únor

Na únor vyzkoušejte kouzlo, aby vaše domácnost jen vzkvétala. Použít musíte čtyři žluté stuhy, dva uzly se uvážou na levé straně, dva na pravé straně. Stuhu je potřeba vytvořit 4., 8., 12., 24. či 30. dne v měsíci. Stuha se má očadit a vykouřit doutnající vrbovou kůrou. Potom ji spalte a její popel rozsypejte kolem domova.

Únorový výklad karet pro znamení Kozoroha od Helen Stanku:

Zdroj: autorský článek (Helen Stanku – Kartářky světla)


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 2. 5. 2024

Berani, pozorně poslouchejte, když dnes dostáváte pokyny. Vaše mysl nemusí být tak bystrá jako obvykle. Pokud si nedáte pozor, mohli byste se vydat špatnou cestou a nakonec začít úplně od začátku. Nestyďte se ani se nestyďte klást otázky. Vždy je lepší se zeptat, než udělat zbytečnou chybu. Postupujte pomalu a metodicky a zvládnete to.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.