Velká věštba na únor pro Raky: Něco ve vašem životě končí a něco nového začíná

RAK: Měsíční horoskop na únor 2024

Co čeká Raky ve druhém měsíci roku 2024? Na co by si měli dát pozor, čeho se vyvarovat? Co by naopak neměli promeškat? A jaký rituál jim pomůže ochránit jejich domácí mazlíčky? Přečtěte si předpověď na únor, kterou pro Raky z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Z tarotových karet vám na únor vychází karta Smrt, což může znamenat, že se něco ukončuje a něco nového začíná. To, co odchází, zpravidla uvolňuje místo tomu, co přichází.

Co říkají mariášové karty?

Mariášové karty slibují pěkný začátek měsíce a celou první dekádu. Mohli byste dotáhnout nějaké věci, které se týkají práce a vašich jistot.

Ve druhé dekádě vám přijde nějaké nečekané pozvání, čeká vás příjemné setkání. Dařit se vám bude v lásce. Pravděpodobně také dokážete někomu, kdo to potřebuje, dobře poradit nebo se o něj postarat.

Třetí dekáda ukazuje cesty, které vám budou dělat radost. Budete se věnovat úředním záležitostem, nějakým smlouvám, mohou vám do toho vstoupit drobné mrzutosti a objevit se mohou i nečekané výdaje. Zřejmě jste na něco zapomněli nebo si špatně spočítali. Naštěstí má celá tato situace řešení.

Kouzlo pro Raky na únor

Pokud máte doma nějaká zvířátka, tak pro vás je tu kouzlo právě pro ně, aby nechuravěla. Potřebovat budete sedm bílých stuh a na každou udělat devět uzlů bez ohledu na jejich rozmístění. Potom kapku čerstvě nadojeného mléka kápnete na každou stuhu a ty se potom ještě očadí doutnající kopřivou. Kouzlit se má během úplňku. Stuhy potom spalte a špetku popele přimíchejte před východem slunce do vody, ze které zvířata pijí.

Únorový výklad karet pro znamení Raka od Helen Stanku:

Zdroj: autorský článek (Helen Stanku – Kartářky světla)


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 2. 5. 2024

Berani, pozorně poslouchejte, když dnes dostáváte pokyny. Vaše mysl nemusí být tak bystrá jako obvykle. Pokud si nedáte pozor, mohli byste se vydat špatnou cestou a nakonec začít úplně od začátku. Nestyďte se ani se nestyďte klást otázky. Vždy je lepší se zeptat, než udělat zbytečnou chybu. Postupujte pomalu a metodicky a zvládnete to.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.