Velká věštba na únor pro Lvy: Dejte si pozor na zbytečné utrácení

LEV: Měsíční horoskop na únor 2024

Co čeká Lvy ve druhém měsíci roku 2024? Na co byste si měli dát pozor, čeho se vyvarovat, a co byste naopak neměli promeškat? A jaké kouzlo vám pomůže proti zbytečnému utrácení? Přečtěte si předpověď na únor, kterou pro Lvy z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Na únor vám z tarotových karet vychází Páže mečů. Počítejte s tím, že se může ve vaší blízkosti objevit nějaký člověk, který je svým způsobem kariérista. Může být příjemný, když se k němu budete příjemně chovat, ale je to člověk, který stoupá nahoru po zádech druhých lidí a hledí hlavně na svůj prospěch. Někdy tato karta může také ukazovat snaživou dámu, která se vrtá do cizích vztahů. Může jít i o obchodní partnery, se kterými budete něco řešit, ale je dobré takové lidi netahat do vlastního života.

Co říkají mariášové karty?

Mariášové karty slibují velmi pěkný začátek měsíce. Byť můžete mít rozporuplnou náladu, nic špatného by se vám dít nemělo. Hrozí vám však nějaké svody, někdo vás může nabádat k utrácení, k využití pomyslně výhodné nabídky, ale vy vycítíte, co je pro vás správné.

Druhá dekáda ukazuje nějaké citové kotrmelce. Jako kdyby do vašich plánů někdo hodil vidle. Na druhou stranu vás koncem druhé dekády někdo velice mile překvapí a vy budete mít pocit zadostiučinění.

Ve třetí dekádě vás čekají nějaké mrzutosti, které se týkají vašich jistot, ale naštěstí jen prolítnou kolem vás a vy to docela dobře rozchodíte.

Kouzlo proti utrácení pro Lvy na únor

Abyste byli lépe odolní proti svodům k utrácení peněz, vyzkoušejte starobylé kouzlo ze starých grimoárů. Čaruje se během bezoblačné noci, ale za mlhavého rána. Vezměte tři tmavě zelené stuhy a spleťte je dohromady, očaďte doutnajícím zázvorem, stuhy upravené tímto způsobem byste měli uložit u peněz. Magické stuhy také mohou pomoci získat i rozvahu.

Únorový výklad karet pro znamení Lva od Helen Stanku:

Zdroj: autorský text (Helen Stanku – Kartářky světla)


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 2. 5. 2024

Berani, pozorně poslouchejte, když dnes dostáváte pokyny. Vaše mysl nemusí být tak bystrá jako obvykle. Pokud si nedáte pozor, mohli byste se vydat špatnou cestou a nakonec začít úplně od začátku. Nestyďte se ani se nestyďte klást otázky. Vždy je lepší se zeptat, než udělat zbytečnou chybu. Postupujte pomalu a metodicky a zvládnete to.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.