Jaké je vaše šťastné číslo podle znamení zvěrokruhu? Býci mají šestku, Štíři devítku

Šťastná čísla nás fascinují už celou věčnost, přejeme si je vytáhnout u zkoušky, mít je jako číslo domu, máme pocit, že když je napíšeme na sázenku, musíme zaručeně vyhrát. Ale máte tušení, které je to vaše?

Cítili jste někdy zvláštní spřízněnost s konkrétním číslem? Měli jste pocit, že když dané číslo vidíte, budete mít úspěšný den? Možná je to datum vašeho narození nebo číslice, které se vám prostě ukazují úplně všude. Podívejte se, jaké číslo je pro vás tím šťastným podle znamení zvěrokruhu.

Beran

Energický a odvážný Beran má šťastné číslo 9. Devítka symbolizuje vášeň a odhodlání, ale také sílu a dynamiku a rezonuje tak s ohnivou povahou jedinců narozených ve znamení Berana. Jste-li zrozenci v Beranu, pak číslo 9 má pro vás ohromnou sílu, dodá vám odvahu k velkým činům, a pokud se ve vašem životě objeví, může vás přivést k nečekaným příležitostem.

Býk

Býci jsou známí svou uzemněnou a praktickou povahou, ale také trpělivostí a odolností. Jejich šťastným číslem je 6, které představuje stabilitu a harmonii. Tedy vlastnosti, které jedinci narození ve znamení Býka přinášejí do svého úsilí a práce.

Blíženci

Zvědaví a přizpůsobiví, ale také kreativní a komunikativní Blíženci jsou spojeni se šťastným číslem 5. Číslo 5 znamená všestrannost a otevřenost, ale také různorodost a přizpůsobivost. Povzbuzuje Blížence, aby se nebáli přijímat ve svém životě změny a objevovali zcela nové věci.

Rak

Lidé, kteří se narodili ve znamení Raka, milují domov a s láskou o něj pečují, jsou citliví, a když se zamilují, dají do vztahu úplně všechno. Šťastným číslem je pro ně číslo 2, které představuje spojení a harmonii v mezilidských vztazích a Raky naplňuje pocitem klidu.

Lev

Odvážní a charismatičtí Lvi nemohou mít ani jiné šťastné číslo, než je číslo 1. Jednička totiž symbolizuje vůdcovství a úspěch, ale také nezávislost a sílu, tedy vlastnosti, které Lvům rozhodně nejsou cizí. Spolu s ní mají Lvi pocit, že zvládnou překonat všechny životní výzvy.

Panna

Detailně orientované, praktické a analytické Panny už také nemusí hledat číslo, které jim přináší štěstí, je jím totiž číslo 5. Je to číslo, které učí přistupovat k životu s určitou mírou flexibility a hlavně s myslí otevřenou pro všechno nové a kreativní, zlepšuje také schopnosti řešit problémy.

Váhy

Váhy, které neustále touží po harmonii a jsou nejdiplomatičtějším znamením celého zvěrokruhu, mají šťastné číslo 6. Šestka symbolizuje rovnováhu a spravedlnost, ale také moudrost, což je naprosto dokonalým odrazem povahy samotných zrozenců Vah.

Štír

Vášniví, odhodlaní a intenzivní Štíři nacházejí štěstí spolu s číslem 9. Toto číslo představuje štěstí i pozitivní energii, ale také sílu a odhodlání, vlastnosti, které jsou Štírům vlastní.  Víc než kterékoli jiné znamení zvěrokruhu potřebují Štíři ke svému životu vzrušení a číslo 9 je dokonalým symbolem, neboť symbolizuje konce a nové začátky.

Střelec

Dobrodružní a optimističtí Střelci nacházejí štěstí v čísle 3. Číslo 3 symbolizuje nadšení a povzbuzuje Střelce k nečekaným dobrodružstvím, k objevování neznámého a k užívání si vzrušení z cest i samotného života.

Kozoroh

Ambiciózní, praktičtí a hlavně nejvíc disciplinované znamení zvěrokruhu. To jsou jedinci narození ve znamení Kozoroha. Jejich šťastným číslem je číslo 8, které naprosto dokonale odráží pracovitou povahu Kozorohů, jež si jdou za svým s odhodláním sobě vlastním.

Vodnář

Inovativní, originální a nezávislí jsou lidé, kteří se narodili ve znamení Vodnáře. A k prozkoumávání a objevování nových věcí je nabádá i jejich šťastné číslo, kterým je číslo 7. Sedmička Vodnáře učí odpoutat se od venkovního světa a povzbuzuje je, aby prozkoumávali své nitro.

Ryby

Citlivé, empatické a intuitivní Ryby ani nemohou mít jiné šťastné číslo, než je číslo 2. Dvojka totiž symbolizuje harmonii, emocionální hloubku, intuici a spirituální propojení nejen s vlastním nitrem, ale i s vyššími sférami lidského bytí, což je lidem narozeným ve znamení Ryb velmi blízké.

Kdo bude mít štěstí v roce 2024, si poslechněte ve videu:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 1. 5. 2024

Je frustrující, když práce stojí v cestě romantice a společenským aktivitám. Přesně to dnes cítíte, Berani. Vaše myšlenky jsou zaměřeny na večerní a víkendové aktivity, ale povinnosti máte na stole. Nezoufejte. Jednoduše si dejte závazek, že uděláte to, co se od vás očekává, a užijte si dnešní večer s jistotou, že jste splnili své povinnosti.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.