Největší klikaři a smolaři zvěrokruhu: Štěstí mají Ryby, zapláčou Vodnáři

Pravděpodobně nikdo si nic nepřeje víc než štěstí. To, zda se k nám štěstěna obrátí čelem či zády, ale ovlivňuje mimo jiné i to, v jakém znamení se narodíme. Kdo jsou 2 největší klikaři zvěrokruhu, a kdo se naopak dá označit za smolaře?

Největší klikaři

Kozoroh

Lidé narození v tomto znamení jsou v mnoha ohledech velmi vybíraví a chtějí pro sebe jen to nejlepší. Nebudou si jen tak z rozmaru kupovat losy a doufat, že budou výherní, naopak budou uvažovat nad tím, z čeho pro ně může vzejít skutečný úspěch. Když si dostatečně věří, není nic, co by nezdolali. A pokud snad náhodou ano, budou se zdokonalovat tak dlouho, až zvládnou i to.

Ryby

Jedinci narození ve znamení Ryb jsou extrémně intuitivní a když cítí, že kolem nich proudí štěstí, neváhají do tohoto proudu skočit a nechat se jím vést. Jsou přirozeně velmi opatrní a k čemu je nedovede intuice, nad tím dlouho váhají, ale když z něčeho mají dobrý pocit, jdou si v podstatě rovnou pro vítězství. Dá se říct, že na konci každé duhy na ně čeká hrnec zlatých dukátů.

Největší smolaři

Střelec

Přestože Střelci by měli mít štěstí už jen proto, že jsou pod nadvládou planety Jupiter, úplně tomu tak není. Jsou totiž soutěživí a impulzivní, přičemž kombinace těchto dvou vlastností jim na štěstí ubírá. Na obojím mohou pracovat, nad vším více rozjímat a být týmovější, ale dokud se tak nestane, v mnoha případech budou na to, až se k nim štěstěna otočí čelem, čekat marně.

Vodnář

Neochota vyjet ze zajetých kolejí se nevyplácí Vodnářům. I kdyby dostali zaručený tip, na co mají vsadit, pojedou podle vzorce a prohrají. I v novém vztahu se dopustí stejných chyb jako v tom předchozím, který právě kvůli nim dost možná i krachnul. Nad každým svým krokem by měli přemýšlet dvakrát, aby si uvědomili, jestli zrovna nedělají něco, na co mohou draze doplatit.

Poslechněte si předpověď kartářky Helen Stanku na rok 2024 pro všechna znamení:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.