5 nejšťastnějších znamení pro rok 2024: Radost čeká na Střelce i Vodnáře

Najít klíč ke štěstí je složité, dalo by se to přirovnat k hledání jehly v kupce sena. Je to tak především proto, že štěstěna se k lidem čelem otáčí víceméně náhodně a ovlivňuje ji minimum faktorů. Mezi ně spadá i astrologie. Jaká znamení budou nejšťastnější v roce 2024?

Lev

Lidé narození ve znamení Lva by se měli připravit na rok, kdy se budou hřát na výsluní vlastního štěstí. Hvězdy jim totiž předpovídají ohromný příval pozitivní energie. Díky svému sebevědomí a charismatu si vydláždí cestu ke vzrušujícím příležitostem.

Váhy

Pro Váhy bude jejich smysl pro rovnováhu a harmonii v roce 2024 světlem, za kterým se vyplatí kráčet. Čeká je 12 měsíců plných idylických mezilidských vztahů a osobnostního růstu. Štěstí si k nim najde cestu v podstatě samo.

Střelec

Střelci by měli už pomalu začít mentálně zpracovávat, že rok 2024 pro ně bude jedna velká dobrodružná jízda. Čeká na ně neuvěřitelné množství ohromujících zážitků a oni sami budou plní entusiasmu. Jejich optimismus k nim štěstí přitáhne jako magnet.

Vodnář

Zcela nové cesty ke štěstí si budou v následujícím roce schopni hledat Vodnáři. Jejich vynalézavá duše bude v roce 2024 zářit a vzkvétat. Je čas dát prostor unikátním nápadům a sledovat, jak se štěstěna objevuje tam, kde by ji nečekali.

Ryby

Ryby jsou snílci, a právě tato jejich charakterová vlastnost je přivede ke štěstí. Hvězdy jim předpovídají rok, kdy je jejich vlastní kreativita a intuice povede k radostným objevům. Ponoří-li se do hlubin své představivosti, naleznou vnitřní klid.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 2. 5. 2024

Berani, pozorně poslouchejte, když dnes dostáváte pokyny. Vaše mysl nemusí být tak bystrá jako obvykle. Pokud si nedáte pozor, mohli byste se vydat špatnou cestou a nakonec začít úplně od začátku. Nestyďte se ani se nestyďte klást otázky. Vždy je lepší se zeptat, než udělat zbytečnou chybu. Postupujte pomalu a metodicky a zvládnete to.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.