Lev – Měsíční horoskop (únor 2024)

Lev únor

Na začátku února budete řešit nějaké úřední, soudní záležitosti a budete se tím zabývat dost intenzivně. Může dojít na hádky a nepříjemnosti, ale vy to vyřešíte bez větších komplikací. Váš partner bude přemýšlet nad některými věcmi a vám přijde, že je vůči vám odtažitý. To proto, že zavírá oči před něčím, co se mu teď nechce řešit.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Moudrost měsíce

„Jsem dítě štěstěny.“

Jaké znamení vám přinese štěstí

Ryby

S kým budete mít problémy

Váhy

Vztahy

Začátek měsíce bude v pohodě a vy pocítíte stabilitu a klid a budete si užívat toho, že nemusíte nic extra řešit. Pak přijde stagnace a ta váš už moc bavit nebude. Budete chtít, aby se věci začaly hýbat, hlavně ty partnerské. A tak ke konci měsíce budete řešit především vašeho partnera.

Práce

Budete se posouvat dál jak ve své kariéře, tak ve vašem osobním životě. Což je dobře, protože už delší dobu stagnujete na jednom místě. Někdo vám splní vaše přání a vy si uvědomíte, že chcete víc. Ke konci měsíce si uděláte delší čas pro sebe a možná odjedete na dovolenou.

Peníze

Budete mít hojnost financí, přesto vás přepadne nečekaně pocit beznaděje, ale je naprosto zbytečný, vše bude v klidu a vše zvládnete.

Oslabený orgán a léčivé barvy

Zuby, modrá.

Podívejte se, co přinese únor podle kartářky Helen Stanku:

Přečtěte si také