Velká věštba na únor pro Štíry: Čeká vás měsíc plný lásky

ŠTÍR: Měsíční horoskop na únor 2024

Co čeká Štíry ve druhém měsíci roku 2024? Na co byste si měli dát pozor, čeho se vyvarovat, a co byste naopak neměli promeškat? A jak si vytvořit sáček, který vás ochrání před vším zlým? Přečtěte si předpověď na únor, kterou pro Štíry z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Z tarotových karet vám na únor vychází karta Sedmička pohárů, což je karta všech možných závislostí, se kterými můžete bojovat. Můžete padat do nějakých starých vzorců, mohou brát za své nedávná novoroční předsevzetí.

Co říkají mariášové karty?

Mariášové karty slibují pěkného Valentýna i začátek měsíce, čeká vás nějaké cestování, které spojí příjemné s užitečným, a také stálé zisky. Radost by vám měly dělat děti. Jen starší lidé kolem vás budou potřebovat nějakou podporu, možná materiální, možná psychickou.

Ve druhé dekádě přichází štěstí v lásce, nějaká radost v podobě příjemné večeře, společenské události či výstavy. Tam můžete potkat svého ctitele. Tato dekáda slibuje nějakou odměnu.

Ve třetí dekádě vás čeká hodně práce, budete s něčím finišovat, nicméně vám to půjde skvěle od ruky a vy budete mít skvělý pocit z dobře vykonané práce.

Ochranné kouzlo pro Štíry na únor

Vyrobte si ochranný sáček tak, že do něj dáte devět kopřivových listů, špetku soli, špetku kopru, dvě špetky bílého pepře, dvě špetky rozmarýnu, dvě špetky bedrníku a tři špetky devětsilu. Sáček by měl být tmavý a ideálně by se měl zavěsit ve sklepě nebo na půdě. Zhotovuje se, když měsíc ubývá a chrání vás potom celých sedmdesát dní od všeho zlého.

Únorový výklad karet pro znamení Štíra od Helen Stanku:

ZDROJ: autorský článek (Helen Stanku – Kartářky světla)


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 2. 5. 2024

Berani, pozorně poslouchejte, když dnes dostáváte pokyny. Vaše mysl nemusí být tak bystrá jako obvykle. Pokud si nedáte pozor, mohli byste se vydat špatnou cestou a nakonec začít úplně od začátku. Nestyďte se ani se nestyďte klást otázky. Vždy je lepší se zeptat, než udělat zbytečnou chybu. Postupujte pomalu a metodicky a zvládnete to.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.