Velká věštba na únor pro Býky: Dařit se vám bude v práci i v oblasti financí

BÝK: Měsíční horoskop na únor 2024

Co čeká Býky ve druhém měsíci roku 2024? Na co by si měli dát pozor, čeho se vyvarovat, a co by naopak neměli promeškat? A co vám zaručeně zlepší náladu? Přečtěte si předpověď na únor, kterou pro Býky z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Z tarotových karet vám na únor vychází karta Věž. Něco ve vašem životě se otřese v základech. Budete to muset zbourat a znovu postavit. Pamatujte, že je to pro vaše dobro. Pokud už vám něco neslouží, tak zpravidla přichází situace, kdy se to spláchne. Je to jako bouřka, která dokáže spláchnout dusno a přinese zase čerstvý vzduch, který právě teď potřebujete.

Co říkají mariášové karty?

Mariášové karty slibují pěkný a pohodový start do nového měsíce. Budete se pohybovat mezi lidmi, na kterých vám záleží, budete obklopeni těmi, které máte rádi. Dařit se vám bude i v oblasti práce a financí. Možné jsou nějaké cesty.

Druhá dekáda slibuje úspěch v práci i radost z dětí. Pokud přijdou nějaké mrzutosti, tak je s přehledem zvládnete. Můžete být pozváni na svatbu nebo akci, kde bude více lidí, a skvěle si to užijete.

Ve třetí dekádě přijde něco, co nedokážete ovlivnit, je to jednoduše dané. Vy se toho můžete zpočátku leknout, nicméně ono to všechno nakonec zapadne do sebe a vy to nejenže vydýcháte, ale ještě z toho vytěžíte maximum.

Očistná koupel pro Býky na únor

Pro zlepšení nálady si můžete udělat očistnou koupel. Budete na ni potřebovat zápar z chmelových šištic. Dělá se z 50 g šištic na půl litru vody, k tomu se přidá hrst třezalkových květů. Zápar vylijete do kádě až tehdy, když má voda pokojovou teplotu, koupel si můžete užívat kdykoliv v průběhu dne, ideálně asi dvacet minut. Díky ní se vám zlepší nálada a báječně se uvolníte.

Únorový výklad karet pro znamení Býka od Helen Stanku:

Zdroj: autorský článek (Helen Stanku — Kartářky světla)


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 2. 5. 2024

Berani, pozorně poslouchejte, když dnes dostáváte pokyny. Vaše mysl nemusí být tak bystrá jako obvykle. Pokud si nedáte pozor, mohli byste se vydat špatnou cestou a nakonec začít úplně od začátku. Nestyďte se ani se nestyďte klást otázky. Vždy je lepší se zeptat, než udělat zbytečnou chybu. Postupujte pomalu a metodicky a zvládnete to.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.