Velká věštba na únor pro Býky: Dařit se vám bude v práci i v oblasti financí

BÝK: Měsíční horoskop na únor 2024

Co čeká Býky ve druhém měsíci roku 2024? Na co by si měli dát pozor, čeho se vyvarovat, a co by naopak neměli promeškat? A co vám zaručeně zlepší náladu? Přečtěte si předpověď na únor, kterou pro Býky z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Z tarotových karet vám na únor vychází karta Věž. Něco ve vašem životě se otřese v základech. Budete to muset zbourat a znovu postavit. Pamatujte, že je to pro vaše dobro. Pokud už vám něco neslouží, tak zpravidla přichází situace, kdy se to spláchne. Je to jako bouřka, která dokáže spláchnout dusno a přinese zase čerstvý vzduch, který právě teď potřebujete.

Co říkají mariášové karty?

Mariášové karty slibují pěkný a pohodový start do nového měsíce. Budete se pohybovat mezi lidmi, na kterých vám záleží, budete obklopeni těmi, které máte rádi. Dařit se vám bude i v oblasti práce a financí. Možné jsou nějaké cesty.

Druhá dekáda slibuje úspěch v práci i radost z dětí. Pokud přijdou nějaké mrzutosti, tak je s přehledem zvládnete. Můžete být pozváni na svatbu nebo akci, kde bude více lidí, a skvěle si to užijete.

Ve třetí dekádě přijde něco, co nedokážete ovlivnit, je to jednoduše dané. Vy se toho můžete zpočátku leknout, nicméně ono to všechno nakonec zapadne do sebe a vy to nejenže vydýcháte, ale ještě z toho vytěžíte maximum.

Očistná koupel pro Býky na únor

Pro zlepšení nálady si můžete udělat očistnou koupel. Budete na ni potřebovat zápar z chmelových šištic. Dělá se z 50 g šištic na půl litru vody, k tomu se přidá hrst třezalkových květů. Zápar vylijete do kádě až tehdy, když má voda pokojovou teplotu, koupel si můžete užívat kdykoliv v průběhu dne, ideálně asi dvacet minut. Díky ní se vám zlepší nálada a báječně se uvolníte.

Únorový výklad karet pro znamení Býka od Helen Stanku:

Zdroj: autorský článek (Helen Stanku — Kartářky světla)


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.