Velká věštba na únor pro Panny: Dejte si pozor na správnou životosprávu

PANNA: Měsíční horoskop na únor 2024

Co čeká Panny ve druhém měsíci roku 2024? Na co byste si měli dát pozor, čeho se vyvarovat? Co byste naopak neměli promeškat? A jaký rituál vám pomůže získat zpět peníze, které vám někdo dluží? Přečtěte si předpověď na únor, kterou pro Panny z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Z tarotových karet vám na únor vychází Král disků. Budete řešit peníze, práci, jistoty a vypadá to, že byste měli mít dobrý vítr v zádech a šťastnou ruku. A možná i nějakého rádce, který je zkušený, a který ví, jak vám dobře poradit.

Co říkají mariášové karty?

Mariášové karty ukazují dynamický start měsíce. Čeká vás nějaká oslava. Někdo mladší kolem vás může mít nějaké potíže, které mu pomůžete vyřešit. Mohl by vás čekat nějaký prodloužený víkend nebo nějaká cesta.

Ve druhé dekádě byste měli vyrazit na společenskou akci, večeři. Nicméně je tady varování, abyste byli uvážliví na svou životosprávu, abyste to nepřeháněli. Druhý den by vás totiž mohla bolet hlava a mohlo by vám to narušit nějaké obchodní nebo pracovní aktivity.

Ve třetí dekádě vás čekají výdaje, které však budou souviset s prací, možná budete lehce tratit nebo investovat, ale mělo by se vám to z dlouhodobého hlediska vrátit.

Kouzlo pro Panny na únor

Pokud vám někdo dluží peníze, vyzkoušejte starobylé kouzlo. Budete k tomu potřebovat bílou stuhu, na které uděláte kamkoliv devět uzlů, mezi první a poslední uzly se musí zasunout těsně před zatažením dřevěný hřebík a už tam má zůstat. Stuha se má vyrábět při západu slunce, ideálně když se schyluje k dešti. Potom je potřeba stuhu očadit myrhou a zavěsit někam na strom v blízkosti obydlí dlužníka. Nebo ji můžete spálit a popel rozprášit ve větru, který musí vát směrem k obydlí toho, kdo vám dluží.

Únorový výklad karet pro znamení Panny od Helen Stanku:

Zdroj: autorský článek (Helen Stanku – Kartářky světla)


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 2. 5. 2024

Berani, pozorně poslouchejte, když dnes dostáváte pokyny. Vaše mysl nemusí být tak bystrá jako obvykle. Pokud si nedáte pozor, mohli byste se vydat špatnou cestou a nakonec začít úplně od začátku. Nestyďte se ani se nestyďte klást otázky. Vždy je lepší se zeptat, než udělat zbytečnou chybu. Postupujte pomalu a metodicky a zvládnete to.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.