Nejlepší mámy podle znamení horoskopu: Kozorozi dávají dětem řád, Lvi zábavu

Když se žena stane matkou, její život se kompletně změní. Mateřství je krásná věc a v podstatě každá maminka se snaží dělat pro své děti jen to nejlepší. Podle astrologie nicméně existuje 5 znamení zvěrokruhu, která k dokonalosti v tomto ohledu mají opravdu předpoklady. Jaká to jsou?

Rak

O Racích je obecně známo, že jsou velmi pečující. Matky narozené v tomto znamení jsou starostlivé a ochranářské, proto se postarají o to, aby domov byl pro děti láskyplným prostředím, v němž se budou cítit v bezpečí. Jsou navíc dost intuitivní, díky čemuž snáze pochopí dětské emoce a vytvoří si s nimi hluboké citové pouto.

Býk

Pokud někdo umí své děti skutečně zabezpečit, jsou to matky narozené ve znamení Býka. Jsou při zemi, praktické a svým rodinám zajišťují stabilitu a pocit bezpečí. Excelují ve vytváření pohodové domácí atmosféry, čímž ratolestem dávají solidní základ k růstu a vývoji.

Panna

Organizovanost a efektivita. Tato dvě slova Panny vystihují obecně, ale v rolích matek ještě o něco víc. Mají cit pro detail a dokážou nastavit smysluplný řád jak v domácnosti, tak v životech svých dětí. Jejich praktický přístup je pro rodinu zárukou, že vše bude probíhat bez komplikací. Jsou schopny zajistit, aby rodinné soužití bylo skutečně harmonické.

Lev

Do mateřství vnáší Lvice špetku půvabu a vzrušení. Milují totiž zábavu, jsou velice kreativní a snadno se nadchnou. Své děti tak přímo inspirují k tomu, aby prozkoumávaly svou unikátnost a kreativitu, a také aby byly schopné se bez obav projevovat. V jejich domácnosti nikdy není nuda.

Kozoroh

Z žen narozených ve znamení Kozoroha jsou skvělé matky, protože celoživotně sbírají moudrost a jsou ochranářské. V dětech umí probudit smysl pro zodpovědnost a disciplínu, čímž je připravují na všelijaké výzvy, kterým budou v budoucnu čelit. Svým potomkům svítí na cestu, ale nevyšlapávají jim ji, čímž budují pilíře, na kterých mohou následně sami stavět.

Jaký bude letošní rok pro všechna znamení podle karet, si poslechněte ve videu:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 4. 5. 2024

Berani, dnes se možná nebudete moci soustředit na práci. Vaše hlava může být v oblacích a váš smysl pro detail vás může poněkud zklamat. Netřeba dodávat, že tento den není vhodný k tomu, abyste se pouštěli do nových, obtížných nebo komplikovaných úkolů. Soustřeďte se na rutinní činnosti, které zvládnete bez přemýšlení. Takto zvládnete celý den, aniž byste se z toho zbláznili.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.