Jaké barvy nosí znamením smůlu: Raci by si měli dát pozor na černou, Blíženci na žlutou

Když se okolo sebe rozhlédnete a zasoustředíte se na barvy, zjistíte, že z některých máte dobrý pocit a jiné na vás působí chladně. Věděli jste ale, že vám mohou nosit i smůlu? Ovlivněné je to také znamením, ve kterém jste se narodili. Jaké barvě byste se měli raději vyhýbat?

Beran

Ohnivá červená

Pro dynamické Berany je červená běžně symbolem vášně a energie. Pokud ale nechtějí mít smůlu, měli by se vyhýbat jejím do očí bijícím odstínům, jako je například ohnivá červená. Místo toho by se měli oblékat do umírněných tónů, díky nimž mohou cítit balanc a harmonii.

Býk

Elektrická modř

Lidé narození ve znamení Býka jsou proslulí stabilností a praktičností. Elektrická modrá jejich klidnou energii ale, a asi ne příliš překvapivě, může narušit. Chtějí-li si ji zachovat, měli by se obklopovat spíše zemitými barvami, jako jsou zelená a hnědá.

Blíženci

Žlutá

Přestože živelní Blíženci jsou pod nadvládou planety Merkur, ke které se žlutá váže, kdyby se touto barvou obklopovali, nenechala by je odpočinout. To by ovlivnilo i jejich všeobecnou kondici. Pokud ji nosit chtějí, měli by si vybírat jemné odstíny, třeba pastelové, které jim zachovají pozitivní energii, ale nepřebijí jejich výraznou osobnost.

Rak

Černá

Přestože černá barva je velice sofistikovaná, pečující Raci by si na ni měli dávat pozor. Mohla by totiž ještě prohloubit jejich citlivost, což by jim v určitých situacích rozhodně nepomohlo. Chtějí-li si zachovat eleganci a klid, mohou se obklopovat jemnými tóny šedé či modré.

Lev

Svítivě zelená

Lidé narození ve znamení Lva vyzařují přirozené charisma a sebevědomí. Přestože zářivá zelená působí optimisticky a přináší pozitivní energii, v kombinaci se lví povahou je jako pěst na oko, přehnaná. Mírné odstíny, zemité či pastelové, ale neplechu dělat nebudou.

Panna

Oranžová

Mnoho lidí obecně oranžovou příliš nemusí, obzvláště její výraznější odstíny. Těm by se měly vyhýbat i pořádkumilovné Panny, mohly by totiž rozhodit jejich smysl pro řád. Volit by proto měly odstíny oranžové, které směřují i k jiné barvě. Například broskvovou, která je mírná a připomíná lehce i růžovou.

Váhy

Tmavě hnědá

Váhy, které jsou proslulé svou touhou po rovnováze a harmonii, by se měly vyvarovávat tmavě hnědé. Zemité barvy sice ladí s jejich povahou, ale tmavý odstín hnědé by mohl narušit pocit pohody, a to jak doma, tak v pracovním prostředí.

Štír

Neonově růžová

Sami o sobě jsou Štíři poměrně intenzivní, a tak by se jim neonově růžová mohla líbit. Pravdou ale je, že by zbytečně pohlcovala jejich vášeň a mohla odradit lidi v okolí. Volba jemnějších odstínů či těch, které jdou do červena, jim pomůže zachovat jejich energii a zároveň v nich budou působit přístupněji.

Střelec

Tmavě fialová

I pro dobrodružné Střelce může být tmavě fialová příliš stimulační, stejně jako další z jejích výrazných odstínů. Zvolí-li jemnější, třeba levandulový odstín, tak k nim bude nejen ladit, ale navíc jim dodá i pocit klidu.

Kozoroh

Světle červená

Disciplinovaní Kozorozi by si měli dávat pozor na světle červenou, která na jejich vkus může být příliš jasná. Mohou přitom v klidu volit tmavší odstíny této barvy, například burgundy, která je nebude zbytečně svádět k impulzivitě.

Vodnář

Svítivě žlutá

Přestože Vodnáři sami o sobě září a člověk by řekl, že zářivé barvy se k nim budou hodit, u žluté je tomu jinak. Může u nich totiž vést k duševní únavě. Jemnější pastelové odstíny žluté jim pomohou zachovat pozitivní energii, ale zároveň je nerozhodí.

Ryby

Tmavě šedá

Empatické a často zasněné Ryby by se měly tmavě šedé vyhýbat obloukem, může v nich totiž vyvolat či prohloubit melancholii. Světle šedá či například jemné odstíny modré v nich mohou, pokud se jimi budou obklopovat, naopak vyvolat pocit klidu, který se svou soucitnou povahou potřebují.

Jaký bude nový týden podle výkladu karet?


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.