Jaká znamení se k sobě vůbec nehodí? Berani by neměli ztrácet čas s Raky nebo Rybami

Hledání lásky je náročné. Dalo by se přirovnat k vaření podle složitého receptu, spousta věcí se musí udělat správně, aby nakonec vše vyšlo tak, jak má. Vliv na partnerskou kompatibilitu má také to, v jakém znamení jste narozeni vy a potenciální druhá polovička. Jaká znamení by spolu neměla ztrácet čas, a to ani přesto, že touží s někým strávit Valentýna?

Beran a Rak

Berani jsou rádi vpředu rychle a využívají romantiky okamžiku. Co může být lepšího než cítit jiskru a hned na ni reagovat? To však tak docela nefunguje u Raků, kteří jsou sentimentální a potřebují čas, aby si náležitě vybudovali důvěru. Láska je pro ně umělecké dílo, které se zkrátka nějakou dobu vytváří. Bohužel, než se tito Raci cítí dostatečně pohodlně, aby se zavázali, Berani už předpokládají, že do nich prostě nejsou tak zamilovaní, a jdou dál.

Blíženci a Štír

Volnomyšlenkářství Blíženců může vést k tomu, že mají zdánlivě protichůdné názory, což může Štíra, který potřebuje vždy vědět, jaký je názor jeho partnera, vyvést z míry. Pokud se jim neustále hýbe půda pod nohama, nebudou se Štíři cítit bezpečně a nebudou chtít vložit své srdce do trvalého partnerství. Jak poznají, že je partner důvěryhodný, když je příliš impulzivní a nedůsledný? Blíženci se naopak nejlépe cítí v dynamickém prostředí a potřebují někoho, kdo jejich proměnlivost přijme.

Kozoroh a Střelec

Kozorozi jsou pracovití, ambiciózní a upjatí. To neznamená, že jsou povýšení, znamená to, že věci myslí vážně, což z nich může udělat neuvěřitelně romantické a spolehlivé životní partnery. Na druhou stranu Střelci jsou spíše ztřeštění géniové se špetkou začátečnického štěstí. Koho zajímá, že se objeví pozdě, s neučesanými vlasy a špatně zapnutými knoflíky? Vědí, že dokážou okouzlit všechny v místnosti, aby jim odpustili. Kromě Kozoroha. Tito notoricky uhlazení a organizovaní lidé vyžadují jistý řád i od partnera. A to jim Střelec nedá.

Býk a Vodnář

Býk je stabilní a předvídatelný, zejména v záležitostech lásky. To může pro někoho znamenat romantiku a spolehlivost, pro jiného stagnaci. Pro Vodnáře, inovátory zvěrokruhu, je dělání stále stejných věcí stejným způsobem receptem na zadušení a nudu. Nejvíce je vzrušuje originalita a potřebují, aby je osoba, s níž chodí, intelektuálně a umělecky stimulovala. Pro pečujícího a praktického Býka to zní jako spousta promarněné energie.

Lev a Ryby

Citlivé Ryby oplývají karmickou moudrostí a empatií k druhým. A odvážní Lvi překypují láskou k sobě samým, pročež od partnera jí nežádají méně. Lev může doma nadávat na spolupracovníka, který mu ukradl zásluhy za skvělý nápad, ale Ryby mohou vidět druhou stranu příběhu a začít se ho zastávat. Hrdý Lev tak snadno nabude dojmu, že mu partner nekryje záda. Tak to ale není, faktem totiž je, že Ryby chtějí krýt záda všem na světě.

Panna a Váhy

Důvtip Panny je nejsilnější v celém zvěrokruhu a vychází z jejich neúprosně realistické povahy. Neobtěžují se s mazáním medu kolem pusy, hořkostem života čelí napřímo a s humorem. Romantické Váhy mají ale trochu medu kolem pusy rády, v lásce i v životě jsou optimisté a mají sklon věřit, že když se spolupracuje, je možné téměř všechno. Ale to, co jim připadá inspirativní, připadá Panně naprosto naivní. Váhy pak mají pocit, že mluví s pesimistickým bručounem.

Měsíční horoskop na únor 2024:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 2. 5. 2024

Berani, pozorně poslouchejte, když dnes dostáváte pokyny. Vaše mysl nemusí být tak bystrá jako obvykle. Pokud si nedáte pozor, mohli byste se vydat špatnou cestou a nakonec začít úplně od začátku. Nestyďte se ani se nestyďte klást otázky. Vždy je lepší se zeptat, než udělat zbytečnou chybu. Postupujte pomalu a metodicky a zvládnete to.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.