Astročlánky

30. září 2024 06:00

redakce Prima Ženy

Velká věštba na říjen pro Ryby: Buďte opatrní, i když dostanete lákavé nabídky

RYBY: Měsíční horoskop na říjen 2024

Co čeká Ryby v desátém měsíci roku 2024? Na co byste si měli dát pozor, čeho se vyvarovat a co byste neměli promeškat? A jaké kouzlo vám pomůže zahnat bezdůvodné strachy a projasnit dny? Přečtěte si předpověď na říjen, kterou pro Ryby z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Z tarotových karet vám na říjen vychází Vůz. Tato karta dává věci do pohybu, předpovídá posun, ať chcete, nebo ne. Je to, jako byste byli na voze, který jede. A vy se ho buď naučíte řídit, nebo ne a pak nabouráte. Každopádně na místě nezůstanete. Máte před sebou více cest a vy se budete rozhodovat, kterou se vydat. Vše se budete učit za pochodu, ale tak trochu vás povede a bude vám našeptávat vaše intuice.

Co říkají mariášové karty?

Mariášové karty ukazují celkem příjemný start měsíce. Možná dostanete pozvání na nějaké akce nebo přijdou nabídky, zda byste se do něčeho pustili. Vy si z toho vyberete to nejlepší a půjdete dál. Nicméně objeví se i nabídky, které budou ze začátku vypadat velmi lákavě, opatrnost ale bude na místě. Vy máte naštěstí jako jedno z mála znamení mimořádně vyvinutou intuici a ta vám bude pomáhat a připomínat vám, že není všechno zlato, co se třpytí. Může tu být něco, co se ukáže jako problematické. Vy do toho tedy nepůjdete a před něčím takovým dokážete ochránit i někoho ve svém okolí, možná dítě nebo někoho blízkého.

Druhá dekáda pro vás bude hodně pracovní. Možná vám na stole přistane nový projekt, ani nebudete vědět jak, a vy se ho zhostíte velmi dobře. Bude tu jen někdo, kdo to celé bude trochu kazit nebo brzdit, protože tomu nebude rozumět, ale vy si s tím dokážete poradit.

Mohlo by vás zajímat: Jaké je vaše nejhlubší tajemství podle hvězd?

Konec měsíce už pro vás bude v celkem příjemných energiích. Budete nad sebou mít ochrannou energii, ale bohužel narazíte i na hlupáky. Bude to pro vás zkouška, jak je poslat do patřičných mezí tak, aby vám za to ještě poděkovali. A to se nejspíš tento měsíc naučíte celkem dobře.

Magie pro Ryby na říjen

Chcete projasnit své dny a odhánět bezdůvodné strachy? Navlékněte na nitku nebo provázek kámen topaz. Pak si ve svých dlaních vytvořte představu energetické koule, nechte kámen nasát tuto energii a noste ho na levém zápěstí. Topaz je kamenem projasnění. Je poslem sluneční energie, pomáhá proti neodůvodněným strachům. Používal se jako prostředek proti šílenství, posedlosti a uhranutí. Posiluje vědomí, koncentraci a sílu vůle.

Zdroj: autorský článek (Helen Stanku - Kartářky světla)

Celý výklad si poslechněte ve videu:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 3. 10. 2024

Dnes by k vám domů mohla přijít řada zajímavých návštěvníků. Alespoň jeden by mohl být z cizí země a někteří by mohli být z oblasti vzdělávání. Můžete očekávat zajímavé rozhovory a možná se dozvíte zajímavá fakta na téma, které je pro vás nové. Mohlo by vás to bavit natolik, že se zítra poohlédnete po knihách na toto téma.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.