Astročlánky

29. září 2024 05:30

redakce Prima Ženy

Velká věštba na říjen pro Vodnáře: Můžete dostat nápad, jak být v životě spokojenější

VODNÁŘ: Měsíční horoskop na říjen 2024

Co čeká Vodnáře v desátém měsíci roku 2024? Na co byste si měli dát pozor, čeho se vyvarovat a co byste neměli promeškat? A jaké kouzlo vám pomůže uskutečnit vaše nápady? Přečtěte si předpověď na říjen, kterou pro Vodnáře z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Na říjen vám z tarotových karet vychází Hvězda. To je nádherná karta, která je o splněných přáních, nápadech, ideálech. Vaše hvězda bude jasná a bude vám svítit na cestu. Věřte svým nápadům a vizím a jděte si za nimi. Nezapomínejte, že štěstí nejde naproti lidem, kteří říkají, že všechno bude špatné, ale těm, kteří naopak hledají, jak udělat, aby bylo všechno co nejlepší. A o tom právě Hvězda je.

Co říkají mariášové karty?

Mariášové karty vám předpovídají velmi příjemný, ale dynamický start měsíce. Budete mít hodně práce, nezastavíte se a dostaví se i zasloužený úspěch. Kolem vás budou lidé, kteří budou chtít komunikovat, a bude jim dělat radost, když spolu budete diskutovat a vyměňovat si názory a nápady. Ať už to bude v osobní rovině, nebo prostřednictvím nějakých sítí, vy z toho budete mít dobrý pocit. Může se jen objevit menší mrzutost v podobě nedorozumění, nebo někdo může říkat, že už si hrajete na moc velké mistry.

Mohlo by vás zajímat: Co vám ostatní podle hvězd nejvíc závidí?

Ve druhé říjnové dekádě budete řešit své jistoty týkající se bydlení. Budete se snažit něco předělat, vylepšit. V hlavě se vám také může vylíhnout nějaký plán, který se bude týkat buď větší rekonstrukce, nebo možná změny ve směru vaší práce. Můžete mít nápad, jak něco pozvolna přenastavit, abyste byli spokojenější. Budete mít také štěstí v úředních záležitostech, podaří se vám získat všechny informace, které potřebujete. Lidé vůči vám budou vstřícní, včetně těch, kteří takoví běžně nebývají.

Koncem října si hlídejte své zdraví, nepodceňujte prevenci a počasí, abyste někde například neprostydli. A pozor, abyste něco nepřechodili. Z toho, co by ze začátku vypadalo celkem nevinně, by se mohlo vyklubat něco horšího.

Magie pro Vodnáře na říjen

Chcete si přitáhnout vše pro realizaci svých plánů? Navlékněte na nitku nebo provázek kámen merlinit. Pak si ve svých dlaních vytvořte představu energetické koule, nechte kámen nasát tuto energii a noste ho na levém zápěstí. Merlinit přitahuje tajemnou, mystickou energii a pomůže vaše nápady uskutečnit.

Zdroj: autorský článek (Helen Stanku - Kartářky světla)

Celý výklad si poslechněte ve videu:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 3. 10. 2024

Dnes by k vám domů mohla přijít řada zajímavých návštěvníků. Alespoň jeden by mohl být z cizí země a někteří by mohli být z oblasti vzdělávání. Můžete očekávat zajímavé rozhovory a možná se dozvíte zajímavá fakta na téma, které je pro vás nové. Mohlo by vás to bavit natolik, že se zítra poohlédnete po knihách na toto téma.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.