Velká věštba na říjen pro Lvy: Naložíte si toho hodně. Pozor, ať se neuštvete!

LEV: Měsíční horoskop na říjen 2024

Co čeká Lvy v desátém měsíci roku 2024? Na co byste si měli dát pozor, čeho se vyvarovat a co byste neměli promeškat? A jaké kouzlo vám pomůže přitáhnout vnitřní klid, dobré zprávy a finanční prosperitu? Přečtěte si předpověď na říjen, kterou pro Lvy z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Na říjen vám z tarotových karet vychází Umírněnost, která je vnímána jako jedna z nejhezčích karet. Předpovídá, že se tento měsíc budete učit pojit protiklady. Budete se snažit lépe vycházet s lidmi kolem sebe, kloubit více povinností, řešit více prací, možná i urovnávat spory. V neposlední řadě je tato karta o nějakém vašem umění, o tom, co jste se doposud naučili. To vše bude tento měsíc prověřeno.

Co říkají mariášové karty?

Mariášové karty ukazují celkem pěkný start měsíce.  Nebudou vám chybět peníze ani jistoty a budete se rozhodovat o investicích, které souvisejí s vaší radostí. Možná si dopřejete něco, co vám zvedne náladu, nebo si pořídíte domů něco pěkného. Každopádně to bude něco, co se vymyká běžným výdajům. Také získáte uznání vlivného člověka, na kterém vám záleží. Možná to bude někdo, kdo vás dříve učil a byl pro vás důležitý. Najednou se potkáte a on vám řekne, že něco děláte dobře. A vás to zahřeje u srdce.

Čtěte také: Nejpořádnější znamení zvěrokruhu: Kdo nesnáší chaos?

Ve druhé dekádě vás čeká zařizování spousty věcí, které budete chtít zvládnout všechny najednou. Takže z toho budete trochu uštvaní, ale zároveň si to budete užívat a říkat si, jak jste dobří. Dejte si ale pozor, ať se úplně neztrháte, mohli byste to odskákat zdravotně. Pozor na virózy nebo drobné úrazy. Trochu času pro sebe by vám určitě neuškodilo. Přijdou také nějaké nečekané zprávy a budou se týkat lidí, kteří nejsou ve vaší blízkosti a žijí někde dál.

Během třetí dekády budete dohánět vše, co jste předtím nestihli. A možná vám konečně dojde, že když si neuděláte ve všem řád a neurčíte si, co má prioritu a co počká, nemůže to asi moc fungovat. Navíc kolem vás bude hodně lidí, kteří vám jsou naklonění, a vy si na ně budete muset udělat čas. Díky tomu se i něco nového dozvíte a budete z toho mít radost.

Magie pro Lvy na říjen

Chcete si přitáhnout vnitřní klid, dobré zprávy a finanční prosperitu? Navlékněte na nitku nebo provázek citrín. Pak si ve svých dlaních vytvořte představu energetické koule, nechte kámen nasát tuto energii a noste ho na levém zápěstí. O citrínu se říká, že je to slunce ukryté v kameni, a je to prý i kámen obchodníků. Přináší do života hojnost, obzvláště, pokud má zlatavý odstín. Noste ho u sebe, abyste zlepšili finanční příležitosti a podpořili pozitivní myšlení vůči bohatství.

Zdroj: autorský text (Helen Stanku - Kartářky světla)

Celý výklad si poslechněte ve videu:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 24. 9. 2024

Vaše inspirace a představivost dnes stoupá, Berani. Možná se budete chtít pustit do nějakého uměleckého projektu. Výsledek by vás mohl příjemně překvapit. Vaše intuice je také na vysoké úrovni a vaše porozumění lidem kolem vás se výrazně zvýší. Nebojte se jednat na základě instinktu. Toto je jeden z těch dnů, kdy by měl zvítězit nad racionalitou a logikou.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.