Astročlánky

17. srpna 2024 05:30

Sára Částečková

Magie hvězd na následující dny: Vyhýbejte se špatné společnosti

Víkendové energie jsou žhavé jako letní slunce. Dostáváte odměnu za vaši usilovnou práci a získáte mnoho darů, ať už v podobě financí, přátelství, nebo láskyplného úsměvu. Rozdávejte radost, zasévejte lásku a váš život nabere zcela nový směr. Vytěžte ze zářícího slunce co nejvíce, odměna bude sladká.

Víkendová karta: Slunce

Slunce v Panně vám do života přináší hojnost a bohatou sklizeň. Co jste zaseli, nyní sklízíte. Dny jsou doslova přeplněné pozitivní energií, kterou využijte naplno. Ať se pustíte do čehokoli s plným nasazením, můžete očekávat úspěch a radost z dobře vykonané práce. Poslouchejte svou intuici, která vám bude užitečná a zavede vás přesně tam, kde máte být. Všechno se děje samo, vy pouze plníte své povinnosti a jste smířeni s osudem, protože velmi dobře víte, že se vše děje tak, jak má.

Mohlo by vás zajímat: Znamení, která zvládají chaos: Štíři i Střelci umí zmatek využít ve svůj prospěch

Udělejte večerní rituál pod hvězdnou oblohou

Motáte se v bludném kruhu a nevíte, co je pro vás nejlepší? Zastavte se na chvíli a odložte myšlenky stranou, nechte je volně proudit a nedávejte jim žádnou sílu a moc. Udělejte si svůj hvězdný večer a ponořte se do jasu svítících hvězd. Vnímejte krásu nebes, sledujte zářící hvězdy a připomeňte si, že totéž máte také na Zemi. Pohleďte s klidným nitrem vzhůru a s vděčností přijměte dary, které k vám proudí. Váš cíl je na dosah. Dosažený úspěch vás zcela okouzlí a naplní nádhernými pocity. Nezapomínejte, jak zasejete, tak sklidíte.

Dovolte vašemu skrytému já, aby vám ukázalo cestu

Naplňte dny činností, kterou milujete, zamyslete se, co vás baví, jaké máte koníčky. Nezáleží na tom, co děláte, ale jak to děláte. Jestli svou práci berete jako poslání, výsledek se velmi rychle ukáže. Ostatní k vám budou vzhlížet s úctou a obdivem. Vaše skryté já vás vybavilo skvělými nápady, rozenou ušlechtilostí, jemností a poctivostí. Díky tomu zazáříte v jakékoli činnosti. Největší blaho vnímáte, když můžete pomáhat slabším, což se vám mnohonásobně vrací zpět.

Nepotlačujte svou svobodu a buďte odvážní

Začíná nová fáze vašeho života, zamyslete se, jestli svou energií neplýtváte zbytečně. Pokud se cítíte ve společnosti slabí a unavení, odejděte bez toho, abyste cítili výčitky nebo měli potřebu se obhajovat. Lidé kolem vás velmi dobře ví, jak dobrou povahu máte, a někteří vaši pomoc zneužívají ve svůj prospěch, což vás unavuje. Staňte se na malou chvíli rebelem a s úsměvem řekněte ne. Ti, kdo vás milují, ve vašem životě zůstanou, ostatní pomalu, ale jistě odejdou, protože pochopí, že se nenecháte zneužívat v jejich prospěch.

Horoskop na nový týden:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 9. 2024

Berani, dnes byste se mohli věnovat psaní, možná tvůrčímu nebo dopisovému. Ať už to bude cokoli, může se stát, že vám vyjdou jen pochmurné zprávy o tom, co se právě děje. To nemusí odrážet váš skutečný stav mysli. Pokud vás nenapadá nic příjemného, o čem byste mohli psát, možná raději počkejte na později.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.