Velká věštba na červenec podle kartářky Helen Stanku. Co nám předpovídá podle karet?

AURA: Měsíční horoskop na červenec 2023

Co vás čeká v sedmém měsíci roku 2023? Nahlédněte trochu do budoucnosti. Čeho je dobré se vyvarovat, a co byste naopak neměli promeškat? Mnohé vám mohou odhalit tarotové a mariášové karty. Přečtěte si předpověď na červenec pro své znamení zvěrokruhu, kterou z karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku, a objevte, jaký amulet nebo talisman vás může v tomto období ochránit nebo vám pomoci v cestě za štěstím.

Berani

Podle tarotových karet byste v červenci měli být v dobré fyzické a psychické kondici. Bude se vám dařit, máte před sebou zajímavé nabídky, budete rozvíjet svůj talent. A také to vypadá, že se dozvíte věci, které jste předtím neměli šanci vstřebávat.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na červenec pro Berany.

Přečtěte si i podrobný horoskop na červenec pro Berany.

Býci

Na červenec vám z tarotových karet vychází Císařovna, což je velmi šťastná karta. Předpovídá, že důraz budete klást zejména na svou rodinu a vše, co souvisí s vaším domovem. Možná budete chtít něco doma vylepšovat a předělávat.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na červenec pro Býky.

Přečtěte si i podrobný horoskop na červenec pro Býky.

Blíženci

Z tarotových karet vám na červenec vychází Sedmička disků, podle které bude pro vás tento měsíc trochu zkouškovým obdobím. Můžete mít pochybnosti a obavy, zda zvládnete vše zaplatit, jestli vaše vztahy jsou správné. Tato karta ukazuje hlavně myšlenky v hlavě, které mohou být těžké a stahovat člověka dolů. Zároveň ale dává stimul, jak se těch strachů zbavit, nejlépe aktivně a tak, že je proměníte v přednosti.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na červenec pro Blížence

Přečtěte si i podrobný horoskop na červenec pro Blížence

Raci

Na červenec vám z tarotových karet vychází krásná Královna pohárů. Lepší karta vám snad nemohla padnout. Je to velmi milující žena, milenka, matka. Žena pečující o své okolí, milující a starající se, aby nikomu nic nechybělo.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na červenec pro Raky.

Přečtěte si i podrobný horoskop na červenec pro Raky.

Lvi

Z tarotových karet vám na červenec vychází Trojka holí. Ta předpovídá, že budete pracovití a plní energie. Budete zářit jako Slunce. Všude, kam se hnete, budete budit pozornost. A mohli byste mít i dobrý pocit z vlastní vykonané práce.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na červenec pro Lvy.

Přečtěte si i podrobný horoskop na červenec pro Lvy.

Panny

Na červenec vám z tarotových karet vychází Čtyřka disků. Ta předpovídá, že by vám nemělo nic chybět. Je to karta návratů. Pokud jste tedy něco ztratili, můžete to získat zpátky. Naopak, vždy může přijít drobná kaňka, když je příliš dobře. Pokud jde o materiální stránku, budete mít dost, ale můžete mít pocit, že je to pořád málo a mohlo by být víc.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na červenec pro Panny.

Přečtěte si i podrobný horoskop na červenec pro Panny.

Váhy

Z tarotových karet vám na červenec vychází Dvojka mečů, která ukazuje období, kdy si potřebujete vymezit svůj vlastní prostor. Pravděpodobně se vám to podaří, nastavíte ty správné hranice, co si k vám kdo může a nemůže dovolit, a ustojíte spoustu věcí.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na červenec pro Váhy.

Přečtěte si i podrobný horoskop na červenec pro Váhy.

Štíři

Na červenec vám z tarotových karet vychází Čtyřka mečů, která předpovídá, že přichází období, kdy vše není tak ideální, jak byste si představovali. Ale také není nejhůře. Možná se s něčím smíříte, protože nebudete chtít jít do konfliktu a věci příliš hrotit.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na červenec pro Štíry.

Přečtěte si i podrobný horoskop na červenec pro Šíry.

Střelci

Z tarotových karet vám na červenec vychází krásná karta Císař. Předpovídá, že budete mít věci pod kontrolou a mělo by se vám dařit. Tak, jak si věci naplánujete, je dokážete i zrealizovat.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na červenec pro Střelce.

Přečtěte si i podrobný horoskop na červenec pro Střelce.

Kozorozi

Na červenec vám z tarotových karet vychází krásná karta Královna pohárů, což je velmi pozitivní karta, která slibuje štěstí. Je to také karta zrcadlení, co budete vysílat svému okolí, to vám bude vracet zpátky. Záleží tedy jen na vás, jaké vibrace vyšlete.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na červenec pro Kozorohy.

Přečtěte si i podrobný horoskop na červenec pro Kozorohy.

Vodnáři

Z tarotových karet vám na červenec vychází Královna disků, což je skvělá karta slibující ukotvení, zejména v materiální sféře. Také si konečně něco dopřejete, možná se něčím rozmazlíte a budete si užívat život z té lepší stránky.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na červenec pro Vodnáře.

Přečtěte si i podrobný horoskop na červenec pro Vodnáře.

Ryby

Na červenec vám z tarotových karet vychází Trojka disků. Ta předpovídá soustavnou práci, která má smysl. Vy víte, že to, co děláte, děláte dobře, a budete v tom pokračovat i nadále.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na červenec pro Ryby

Přečtěte si i podrobný horoskop na červenec pro Ryby.