Velký horoskop na červenec: Jak se vám bude dařit v práci a ve vztazích?

AURA: Měsíční horoskop na červenec 2023

Co vám předpovídají hvězdy na jeden z nejkrásnějších měsíců, kdy děti mají prázdniny a jsou dovolené? Jak se vám bude dařit v práci, ve vztazích nebo jak na tom budete se zdravím? Přečtěte si velký horoskop na červenec 2023.

Je tu nový měsíc a my pro vás máme horoskop pro všechna znamení zvěrokruhu. Přečtěte si, co vás čeká v různých oblastech vašeho života, které znamení vám přinese štěstí, a s kterým budete mít naopak problémy.

Beran

V červenci buďte opatrní hlavně na svoje slova. Dávejte si pozor, co říkáte a komu to říkáte. Máte tendenci říkat lidem pravdu a někdy budete až brutálně upřímní, jenže někteří lidé to prostě neunesou. Můžete si tak vytvořit nepřátele, o kterých ani nebudete vědět. Raději se držte zpátky.

Přečtěte si podrobný horoskop na červenec pro Berana.

Býk

Začátkem měsíce pocítíte velkou únavu. Nebudete chtít nic řešit a budete spíše odpočívat. Před všemi problémy se budete snažit zavřít oči a nevidět je, protože vidět je znamená pro vás je začít řešit. V průběhu července se můžete často přesouvat a podnikat cesty, většinou se bude jednat o dovolené. Na konci měsíce může dojít k náhlému rozchodu mezi vámi a vaším partnerem, prostě ho už nemilujete.

Přečtěte si podrobný horoskop na červenec pro Býka.

Blíženci

Měsíc červenec pro vás bude hodně zajímavý, protože v první půlce měsíce se vám bude všechno dařit, ale v druhé půlce už si na vše dávejte pozor. Můžete se dokonce někde i poranit nebo něco rozbít. Měli byste být víc doma a na cesty se vydávat opatrně. Nepůjčujte nikomu žádné peníze.

Přečtěte si podrobný horoskop na červenec pro Blížence.

Rak

Pozor si dejte v průběhu měsíce na to, aby vás někdo neovlivnil. Může se vám stát, že si uděláte falešnou představu o někom, koho vůbec neznáte, a pak byste toho mohli litovat. V půlce měsíce potkáte někoho, koho jste už dlouho neviděli, a to setkání bude velice radostné a překvapivé.

Přečtěte si podrobný horoskop na červenec pro Raka.

Lev

Potkáte někoho a budete spolu mluvit. A jeho slova vám budou připadat důležitá. A proto o tom budete hodně přemýšlet. Pochopíte, že musíte ve svém životě něco změnit. Na konci měsíce dostanete víc pokut, a to za parkování a rychlou jízdu. Dost vás to zasáhne a nebudete vědět, jak to zaplatíte. Nebojte se, peníze vám přijdou, ale přesto můžete jezdit pomaleji.

Přečtěte si podrobný horoskop na červenec pro Lva.

Panna

V prvních dnech července budete řešit nějaké záležitosti kolem úřadů nebo jiných institucí. To vás moc bavit nebude, ale s tím se spojí i nějaký velice zábavný, a dokonce nadějný flirt. Mohlo by z něj být i něco víc. Pozor si dejte na majetnické sklony partnera, mohli byste se pohádat. Koncem měsíce zažijete lásku a něco nového.

Přečtěte si podrobný horoskop na červenec pro Pannu.

Váhy

Vaše matka byla ctižádostivá a vy máte pocit, že musíte plnit její očekávání, ale někdy vám to nejde a pak se cítíte méněcenní. Musíte víc pracovat na své sebehodnotě, protože jinak se honíte za nějakou iluzí. Koncem měsíce obdržíte dopis, který nebude určen vám, ale někomu jinému, nezahazujte ho, pošlete ho dál.

Přečtěte si podrobný horoskop na červenec pro Váhy.

Štír

Začátkem měsíce vás čeká hodně hádek, ale i splněných snů, které se budou týkat vaší práce. Nějaký muž vám nabídne práci, ale nebude to řešit a vám dojde, že to jsou všechno jen iluze. Vaše závislosti se změní a přijdou nové začátky, díky kterým začnete překonávat překážky. Koncem měsíce zažijete na dovolené vášeň a lásku a něco nového. Končí stagnace a přichází velké zamilování.

Přečtěte si podrobný horoskop na červenec pro Štíra.

Střelec

Někdo s vámi hraje nečistou hru a vy to poznáte už v půlce měsíce. Nebudete znát důvod toho, proč to ten člověk dělá, a to vás bude hodně zatěžovat a mrzet. Možná nechte ty věci plynout a ona se odpověď jednou objeví. Koncem měsíce zažijete nádherný večer plný zábavy, tance a radostných okamžiků.

Přečtěte si podrobný horoskop na červenec pro Střelce.

Kozoroh

Na začátku měsíce se můžete s něčím rozejít. Obdržíte zprávu, která bude hodně bojovná, ale vám pomůže uzavřít minulost. Pak začnete odpočívat a nebude se vám chtít nic řešit. Koncem měsíce vás čeká vášnivé období plné sexu a velkých možností. Bude se kolem vás motat více možných partnerů a budete si muset vybrat. Čeká vás velké rozhodování.

Přečtěte si podrobný horoskop na červenec pro Kozoroha.

Vodnář

Dostanete nabídku na novu práci a bude to práce snů, jenže vy si vůbec nevěříte, a tak o tom začnete pochybovat. Budete pochybovat především o sobě, že na tu práci nemáte a že byste ji nezvládli. A stejně tak, jak o sobě budete pochybovat, tak budete i mluvit. Pozor na manipulaci, někdo vám to nepřeje.

Přečtěte si podrobný horoskop na červenec pro Vodnáře.

Ryby

Bude to trochu náročnější měsíc, protože budete hodně přemýšlet a také se rozhodovat, což vám radosti nepřidá, protože rozhodování vůbec nemáte rádi. Můžete cítit i osamocení, ale to je normální, jak rychle to přijde, tak rychle to zase odejde. Jen tomu nesmíte propadnout. Někdo z příbuzných vám pomůže a budete mu vděční.

Přečtěte si podrobný horoskop na červenec pro Ryby.