Štír – Měsíční horoskop (červenec 2023)

Štír červenec

Začátkem měsíce vás čeká hodně hádek, ale i splněných snů, které se budou týkat vaší práce. Nějaký muž vám nabídne práci, ale nebude to řešit a vám dojde, že to jsou všechno jen iluze. Vaše závislosti se změní a přijdou nové začátky, díky kterým začnete překonávat překážky. Koncem měsíce zažijete na dovolené vášeň a lásku a něco nového. Končí stagnace a přichází velké zamilování.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Moudrost měsíce

„Jsem pánem sám sobě.“

Jaké znamení vám přinese štěstí

Býk

S kým budete mít problémy

Lev

Vztahy

Počátkem měsíce nebudete vztahy vůbec řešit. Přijde vám, že není nutné se tím zaobírat. Jenže přijdou nové začátky a vy se můžete někde s někým zaplést. Přinese vám to stabilitu, ale i obavy. Jenže ač se nebudete chtít zamilovat, tak se to stejně stane. S někým se můžete i pohádat, ale bude to dočasné a pak přijde skvělý sex a nové začátky. Koncem měsíce to bude vše už jisté.

Práce

Na začátku měsíce podniknete různé akce, ale některé budou jen krátkodobé nebo vůbec nevyjdou. Pak ale přijde velká změna a ukončíte pocity beznaděje, vše se urychlí a budete hodně plodní a budete z toho mít velkou radost. Osud vám přinese i finanční stabilitu.

Peníze

Budou přicházet peníze, které nečekáte. Jeden příjem přijde na začátku měsíce a druhý v půlce měsíce, což pro vás bude konečně znamenat finanční stabilitu.

Oslabený orgán a léčivé barvy

Slinivka. Červená.

Podívejte se, co přinese červenec podle kartářky Helen Stanku:

Přečtěte si také