Lev – Měsíční horoskop (červenec 2023)

Lev červenec

Potkáte někoho a budete spolu mluvit. A jeho slova vám budou připadat důležitá. A proto o tom budete hodně přemýšlet. Pochopíte, že musíte ve svém životě něco změnit. Na konci měsíce dostanete víc pokut, a to za parkování a rychlou jízdu. Dost vás to zasáhne a nebudete vědět, jak to zaplatíte. Nebojte se, peníze vám přijdou, ale přesto můžete jezdit pomaleji.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Moudrost měsíce

„Mám spoustu odvahy.“

Jaké znamení vám přinese štěstí

Váhy

S kým budete mít problémy

Kozoroh

Vztahy

Ve vztazích trpíte závislostí, což si uvědomíte hned na začátku měsíce. Lpění na něčem, co je nefunkční, vám radost nepřinese. V druhé půlce měsíce se můžete pohádat s nějakou ženou, ale přinese vám to jistoty a otevře se i tajemství, které bylo doposavad skryto. Na konci měsíce vás čeká velká láska, zamilování, možná nový vztah. Bude to s někým, kdo je plný vášně a odhodlání.

Práce

V práci je dobré si ujasnit kompetence, protože už delší dobu je neznáte a je z toho velký zmatek. Dojděte za svým nadřízeným a vše si s ním vyjasněte. Uleví se vám, hlavně budete vědět, co si kdo může dovolit. Dozvíte se i něco o někom ze svých kolegů, ale je dobré mlčet.

Peníze

Finance u vás budou sice stagnovat, ale nebudete potřebovat je řešit a budete s finanční stránkou spokojeni.

Oslabený orgán a léčivé barvy

Angína. Zelená.

Podívejte se, co přinese červenec podle kartářky Helen Stanku:

Přečtěte si také