Velká věštba na červenec pro Blížence: Trochu vás potrápí drobné mrzutosti

Co čeká Blížence v sedmém měsíci roku 2023? Na co by si měli dát pozor, čeho se vyvarovat a co by neměli promeškat? A jaký je pro ně ideální ochranný amulet či talisman? Přečtěte si předpověď na červenec, kterou pro Blížence z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Z tarotových karet vám na červenec vychází Sedmička disků, podle které bude pro vás tento měsíc trochu zkouškovým obdobím. Můžete mít pochybnosti a obavy, zda zvládnete vše zaplatit, jestli vaše vztahy jsou správné. Tato karta ukazuje hlavně myšlenky v hlavě, které mohou být těžké a stahovat člověka dolů. Zároveň ale dává stimul, jak se těch strachů zbavit, nejlépe aktivně a tak, že je proměníte v přednosti.

Co říkají mariášové karty?

Začátkem měsíce mohou přijít velmi pěkné informace, které dokážete získat i od lidí, kteří se předtím hodně hlídali, aby před vámi něco neprozradili. V pracovní oblasti může někdo z vašeho okolí onemocnět a vy za něj budete muset udělat jeho práci. Buďte na to připravení. Myslete i na sebe, hlavně na svůj odpočinek. Buďte opatrní na klíšťata, pokud budete chodit do přírody.

Druhá polovina měsíce vychází už mnohem lépe. Budete ve větším klidu a jistotě. Pokud jde o lásku a city, ti, kteří jsou zadaní, poznají ve vztahu určitou volnost a měli by se snažit partnerovu důvěru nezradit. Nezadaní, kteří mají pocit, že už nikdy nikoho nepotkají, se možná budou v červenci docela divit.

Ideální amulet či talisman pro Blížence

Amulety slouží jako ochrana, zatímco talismany nám dopomáhají něco získat. Těkaví a nestálí Blíženci, hledající neustále různé zprávy, informace a novinky, jistě ocení klíč, který symbolicky otevírá bránu poznání a vědění. Také kříž, jeden z nejstarších symbolů, který se používal téměř ve všech starých náboženstvích a kulturách. Kříž není jen symbolem křesťanství, ale také představuje čtyři světové strany a spojení mezi aktivními mužskými a pasivními ženskými silami.

Zdroj: autorský článek (Helen Stanku – Kartářky světla)


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 5. 2024

Tento den nemusí patřit k vašim oblíbeným, Berani. Možná si až příliš uvědomujete omezení, která vám přináší vaše hlavní zaměstnání. Pravděpodobně budete toužit po odpovídající odměně za svou práci. Tento den je vhodný k definování nových osobních a profesních cílů. Budou vás podporovat při plnění vašich povinností. A co takhle mezitím požádat o zvýšení platu?

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.