Velká věštba na červenec pro Střelce: Máte vše ve svých rukou a bude se vám dařit

STŘELEC: Měsíční horoskop na červenec 2023

Co čeká Střelce v sedmém měsíci roku 2023? Na co byste si měli dát pozor, čeho se vyvarovat, a co byste naopak neměli promeškat? A jaký je pro vás ideální ochranný amulet či talisman? Přečtěte si předpověď na červenec, kterou pro Střelce z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Z tarotových karet vám na červenec vychází krásná karta Císař. Předpovídá, že budete mít věci pod kontrolou a mělo by se vám dařit. Tak, jak si věci naplánujete, je dokážete i zrealizovat.

Co říkají mariášové karty?

Podle mariášových karet budete v červenci mistři improvizace. Dokážete situace, které budou přicházet, řešit ještě za pochodu a tak, aby vše bylo, jak potřebujete. Užijete si i cestování, takže budete ve svém živlu. Nějaká vaše cesta může být ohrožena, nakonec to tak ale nebude, a pokud by došlo k nějakému zdržení nebo komplikaci, bude to z dobrého důvodu a pro vaši ochranu.

Koncem měsíce to vypadá na nějakou zajímavou známost nebo vzkříšení stávajících partnerských citů. Máte se tedy na co těšit.

Ideální amulet či talisman pro Střelce

Amulety slouží jako ochrana, zatímco talismany nám dopomáhají něco získat. Dynamické znamení Střelce potřebuje amulet, který by jej ochraňoval zejména na cestách. Je to především hvězda, která je znamením naděje a také nalezení cesty z problémů. Má mnoho různých podob – může být čtyřcípá, pěticípá atd. Přináší naději i v těžkých chvílích, ochraňuje svého nositele a pomáhá při řešení životních problémů. Je to také šíp, který představuje jasný záměr, a Sova, symbol životní moudrosti.

ZDROJ: autorský článek (Helen Stanku – Kartářky světla)


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 4. 5. 2024

Berani, dnes se možná nebudete moci soustředit na práci. Vaše hlava může být v oblacích a váš smysl pro detail vás může poněkud zklamat. Netřeba dodávat, že tento den není vhodný k tomu, abyste se pouštěli do nových, obtížných nebo komplikovaných úkolů. Soustřeďte se na rutinní činnosti, které zvládnete bez přemýšlení. Takto zvládnete celý den, aniž byste se z toho zbláznili.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.