Panna – Měsíční horoskop (červenec 2023)

Panna červenec

V prvních dnech července budete řešit nějaké záležitosti kolem úřadů nebo jiných institucí. To vás moc bavit nebude, ale s tím se spojí i nějaký velice zábavný, a dokonce nadějný flirt. Mohlo by z něj být i něco víc. Pozor si dejte na majetnické sklony partnera, mohli byste se pohádat. Koncem měsíce zažijete lásku a něco nového.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Moudrost měsíce

„Život je hra.“

Jaké znamení vám přinese štěstí

Blíženci

S kým budete mít problémy

Střelec

Vztahy

Partner bude od začátku měsíce bojovat sám se sebou, zda vám napsat zprávu o tom, jak ho přitahujete. Přijdete mu studená a odtažitá. V půlce měsíce se něco změní a vše se urychlí, pokud jste spolu v rozporu, tak vás čekají nové začátky. Ke konci měsíce bude váš partner prožívat beznaděj, protože neví, jak váš vztah posunout, ale nebude o tom chtít mluvit.

Práce

V práci vás čeká posun díky změně, která přišla, a bude to především vnitřní změna. Tato změna nebude jediná, bude jich v červenci více. Můžete s kolegou řešit nějaké záležitosti a oba budete dost odtažití a přijde rychlá hádka. Díky této hádce váš kolega uzavře věci z minulosti a bude pracovat na tom, abyste to udělali také. Koncem měsíce přijdou nové začátky.

Peníze

Jistoty ve finanční sféře vás budou provázet celý měsíc a můžou přijít i nějaké peníze z minulosti.

Oslabený orgán a léčivé barvy

Hlava. Fialová.

Podívejte se, co přinese červenec podle kartářky Helen Stanku:

Přečtěte si také