Velká věštba na červenec pro Berany: Bude to dobré, jen pozor na drobné mrzutosti

Co čeká Berany v sedmém měsíci roku 2023? Na co by si měli dát pozor, čeho se vyvarovat, a co by naopak neměli promeškat? A jaký je pro ně ideální ochranný amulet nebo talisman? Přečtěte si předpověď na červenec, kterou pro Berany z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Podle tarotových karet byste v červenci měli být v dobré fyzické a psychické kondici. Bude se vám dařit, máte před sebou zajímavé nabídky, budete rozvíjet svůj talent. A také to vypadá, že se dozvíte věci, které jste předtím neměli šanci vstřebávat.

Co říkají mariášové karty?

Začátkem měsíce mohou ještě dobíhat věci, které vám nedají klid. Komu začíná dovolená, bude ještě chvíli ve stresu, ale pak to vše odejde. Čekají vás krásné cesty, které vám přinesou radost, a konečně si budete moci vydechnout. Mohli byste i potkat někoho zajímavého a nemusí to být jen prázdninový flirt.

Ve druhé polovině měsíce si dejte pozor na drobné mrzutosti. Můžete něco přehlédnout, například při papírování, a měli byste z toho pak zbytečné vrásky.

Na konci měsíce budete mít nad sebou boží ochranu a možná vás čekají ještě nějaké cesty. Červenec pro vás celkově vychází pěkně, kromě pár neklidných okamžiků přibližně ve třetí čtvrtině měsíce. Můžete to ale brát jako trénink toho, jak dokážete asertivně jednat.

Ideální amulet či talisman pro Berana

Amulety slouží jako ochrana, zatímco talismany nám dopomáhají něco získat. Pro aktivního, rychlého Berana jsou důležité ochranné amulety, protože často riskuje a je hodně v pohybu. Dobrou volbou je zlatá podkova – symbol štěstí a klidu. Také spirála, která přináší pocit nekonečnosti a opakujících se cyklických dějů v našem životě a je to také ochranný znak. Dobrým amuletem pro Berana může být i včela, která symbolizuje pracovitost a usilovnost, vůli a píli dovést věci do zdárného cíle. Je ochranou pro ty, kteří jsou často na cestách.

Zdroj: autorský článek (Helen Stanku – Kartářky světla)


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 3. 5. 2024

Vaše síla spočívá ve vašich vnitřních zdrojích, Berani. Dnes zjistíte, že se ve vás tyto zdroje otevřely. Zjistíte, že vaše emoce jsou tváří v tvář chaosu klidné a pod kontrolou. Tento čas nových začátků je nesmírně důležitý. Bylo by vhodné, abyste prozkoumali své nitro a napravili všechny vnitřní zvláštnosti, které by vám v budoucnu mohly působit potíže.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.