Velká věštba na červenec pro Vodnáře: Připravte se na jízdu jako na horské dráze

VODNÁŘ: Měsíční horoskop na červenec 2023

Co čeká Vodnáře v sedmém měsíci roku 2023? Na co byste si měli dát pozor, čeho se vyvarovat, a co byste naopak neměli promeškat? A jaký je pro vás ideální ochranný amulet či talisman? Přečtěte si předpověď na červenec, kterou pro Vodnáře z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Z tarotových karet vám na červenec vychází Královna disků, což je skvělá karta slibující ukotvení, zejména v materiální sféře. Také si konečně něco dopřejete, možná se něčím rozmazlíte a budete si užívat život z té lepší stránky.

Co říkají mariášové karty?

Červenec bude pro vás trochu jízda na horské dráze. Začátek měsíce bude velmi krásný. Máte možnost cestovat, užívat si, čekají vás přátelská setkání. Možná obnovíte stará přátelství nebo lásky. Karty vám předpovídají i velké štěstí v komunikaci, ve všem, co se dá vyřídit.

Druhá dekáda může být trochu zmatečná. Mohou přijít situace, které budete muset operativně řešit. Budou trochu jako bouřka. Jak rychle přijdou, tak rychle odejdou. Na něco vás ale upozorní a díky tomu, že z toho vyvodíte důsledky, přijdete na nové možnosti a budete mít také štěstí na peníze.

Konec měsíce přinese nějakou příjemnou společenskou událost, rodinnou oslavu nebo setkání s přáteli. Může přijít i menší hádka, ale vše se brzy vyčasí a zase bude dobře.

Ideální amulet či talisman pro Vodnáře

Amulety slouží jako ochrana, zatímco talismany nám dopomáhají něco získat.  Boží oko je pro svého nositele prostředkem k univerzálnímu poznání vycházejícímu z nadpozemského zdroje. Vede k touze po učení a studiu, zvláště pak v tajných okultních vědách. Je to amulet, který svého nositele ochraňuje. Pro Vodnáře je také vhodný symbol devítky, která představuje tajemství a propojení s univerzálními silami. Může to být i znak planety Vodnářů Uran.

Zdroj: autorský článek (Helen Stanku  Kartářky světla)


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 3. 5. 2024

Vaše síla spočívá ve vašich vnitřních zdrojích, Berani. Dnes zjistíte, že se ve vás tyto zdroje otevřely. Zjistíte, že vaše emoce jsou tváří v tvář chaosu klidné a pod kontrolou. Tento čas nových začátků je nesmírně důležitý. Bylo by vhodné, abyste prozkoumali své nitro a napravili všechny vnitřní zvláštnosti, které by vám v budoucnu mohly působit potíže.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.