Velká věštba na červenec pro Váhy: Máte možnost si odpočinout a srovnat priority

VÁHY: Měsíční horoskop na červenec 2023

Co čeká Váhy v sedmém měsíci roku 2023? Na co byste si měli dát pozor, čeho se vyvarovat, a co byste naopak neměli promeškat? A jaký je pro vás ideální ochranný amulet či talisman? Přečtěte si předpověď na červenec, kterou pro Váhy z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Z tarotových karet vám na červenec vychází Dvojka mečů, která ukazuje období, kdy si potřebujete vymezit svůj vlastní prostor. Pravděpodobně se vám to podaří, nastavíte ty správné hranice, co si k vám kdo může a nemůže dovolit, a ustojíte spoustu věcí.

Co říkají mariášové karty?

Mariášové karty vám slibují měsíc, kdy byste mohli být v klidu, harmonii, kdy si můžete odpočinout a rozvíjet se. Také to bude období, kdy mohou přijít zajímavé pracovní nabídky nebo alespoň velmi dobré nápady. Pokud budete cestovat, neměli byste se potýkat s výraznějšími potížemi.

Může se stát, že vás někdo požádá o pomoc a vy mu vyhovíte, ať už půjde o pomoc materiální či mentální, kdy někdo bude potřebovat, abyste ho vyslechli a případně mu poradili.

Začátkem měsíce vás čeká cestování a budete se věnovat rodině. Vše si nejdřív pojistíte, protože jste svědomití a myslíte několik kroků dopředu.

Konec měsíce vychází velmi pěkně. Pro city i pro to, abyste si uvědomili, kým jste, kam vede vaše cesta, co v životě chcete, a abyste věděli, že vše, co jste doposud dělali, jste dělali dobře, a že vše budete zvládat i nadále.

Ideální amulet či talisman pro Váhy

Amulety slouží jako ochrana, zatímco talismany nám dopomáhají něco získat. Znamení Vah potřebuje dostatek lásky a přijetí. Vhodným amuletem je pro ně srdce, které představuje lásku a zamilovanost. K podpoře důvěry a naděje pro pozitivní životní vývoj je vhodným talismanem hvězda. Také je to znázornění tajemného a mystického čísla sedm. Všechny Váhy touží po harmonii a kráse, proto je vhodný jakýkoli amulet z tyrkysu, který je prý božským kamenem přinášejícím zdraví. Symbol jednorožce pomáhá tehdy, kdy se Váhy cítí ztracené.

ZDROJ: autorský článek (Helen Stanku – Kartářky světla)


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 2. 5. 2024

Berani, pozorně poslouchejte, když dnes dostáváte pokyny. Vaše mysl nemusí být tak bystrá jako obvykle. Pokud si nedáte pozor, mohli byste se vydat špatnou cestou a nakonec začít úplně od začátku. Nestyďte se ani se nestyďte klást otázky. Vždy je lepší se zeptat, než udělat zbytečnou chybu. Postupujte pomalu a metodicky a zvládnete to.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.