Velká věštba na červenec pro Váhy: Máte možnost si odpočinout a srovnat priority

VÁHY: Měsíční horoskop na červenec 2023

Co čeká Váhy v sedmém měsíci roku 2023? Na co byste si měli dát pozor, čeho se vyvarovat, a co byste naopak neměli promeškat? A jaký je pro vás ideální ochranný amulet či talisman? Přečtěte si předpověď na červenec, kterou pro Váhy z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Z tarotových karet vám na červenec vychází Dvojka mečů, která ukazuje období, kdy si potřebujete vymezit svůj vlastní prostor. Pravděpodobně se vám to podaří, nastavíte ty správné hranice, co si k vám kdo může a nemůže dovolit, a ustojíte spoustu věcí.

Co říkají mariášové karty?

Mariášové karty vám slibují měsíc, kdy byste mohli být v klidu, harmonii, kdy si můžete odpočinout a rozvíjet se. Také to bude období, kdy mohou přijít zajímavé pracovní nabídky nebo alespoň velmi dobré nápady. Pokud budete cestovat, neměli byste se potýkat s výraznějšími potížemi.

Může se stát, že vás někdo požádá o pomoc a vy mu vyhovíte, ať už půjde o pomoc materiální či mentální, kdy někdo bude potřebovat, abyste ho vyslechli a případně mu poradili.

Začátkem měsíce vás čeká cestování a budete se věnovat rodině. Vše si nejdřív pojistíte, protože jste svědomití a myslíte několik kroků dopředu.

Konec měsíce vychází velmi pěkně. Pro city i pro to, abyste si uvědomili, kým jste, kam vede vaše cesta, co v životě chcete, a abyste věděli, že vše, co jste doposud dělali, jste dělali dobře, a že vše budete zvládat i nadále.

Ideální amulet či talisman pro Váhy

Amulety slouží jako ochrana, zatímco talismany nám dopomáhají něco získat. Znamení Vah potřebuje dostatek lásky a přijetí. Vhodným amuletem je pro ně srdce, které představuje lásku a zamilovanost. K podpoře důvěry a naděje pro pozitivní životní vývoj je vhodným talismanem hvězda. Také je to znázornění tajemného a mystického čísla sedm. Všechny Váhy touží po harmonii a kráse, proto je vhodný jakýkoli amulet z tyrkysu, který je prý božským kamenem přinášejícím zdraví. Symbol jednorožce pomáhá tehdy, kdy se Váhy cítí ztracené.

ZDROJ: autorský článek (Helen Stanku – Kartářky světla)


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.