Velká věštba na červenec pro Ryby: Nejlepší bude konec měsíce, těšte se!

RYBY: Měsíční horoskop na červenec 2023

Co čeká Ryby v sedmém měsíci roku 2023? Na co byste si měli dát pozor, čeho se vyvarovat, a co byste naopak neměli promeškat? A jaký je pro vás ideální ochranný amulet či talisman? Přečtěte si předpověď na červenec, kterou pro Ryby z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Na červenec vám z tarotových karet vychází Trojka disků. Ta předpovídá soustavnou práci, která má smysl. Vy víte, že to, co děláte, děláte dobře, a budete v tom pokračovat i nadále.

Co říkají mariášové karty?

Začátek měsíce může být trochu náročnější. Ne všechny Ryby budou mít možnost vyhnout se práci a užít si dovolenou. Ti, kteří někam odjedou, udělají dobře. Energie budou náročnější a zvládnout práci bude výzva. Koncem první dekády už to bude lepší, vplujete do klidnějších vod a uleví se vám. Máte možnost být v okruhu svých blízkých, budete mít štěstí na lásku, společenské akce, možná uskutečníte i nějaké výlety nebo se budete věnovat zvelebování toho, co máte rádi.

Ve druhé dekádě možná předáte otěže partnerovi a budete si užívat chvíle, kdy se stará někdo jiný, nebo si to alespoň myslí. Každopádně z toho budete mít radost oba dva. Také máte možnost podívat se na svět z jiné perspektivy. Budou vás napadat věci, které vás posílí po materiální i finanční stránce.

Nejkrásnější bude konec měsíce. Budete plní energie, budete okouzlovat druhé lidi a budete si to užívat. Pro lásku, odpočinek, aktivity, které vám nesou radost, bude konec měsíce naprosto ideální.

Ideální amulet či talisman pro Ryby

Amulety slouží jako ochrana, zatímco talismany nám dopomáhají něco získat. Znamení Ryb talismany nejen vyhledává, ale i vyrábí. Nejraději mají Ryby mušle, ulity s přírodními spirálami, které přináší svému nositeli mír a pokoj v duši a poznání vyšších zákonitostí vesmíru. Zvláště vhodné jsou tyto talismany pro podporu plodnosti. Dále jsou to postavičky různých andělů, elfů, skřítků a víl. A také symbol ryb, který je nejen starým symbolem křesťanství, ale také znakem dlouhodobého rodinného štěstí a lásky.

Zdroj: autorský článek (Helen Stanku – Kartářky světla)


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 4. 5. 2024

Berani, dnes se možná nebudete moci soustředit na práci. Vaše hlava může být v oblacích a váš smysl pro detail vás může poněkud zklamat. Netřeba dodávat, že tento den není vhodný k tomu, abyste se pouštěli do nových, obtížných nebo komplikovaných úkolů. Soustřeďte se na rutinní činnosti, které zvládnete bez přemýšlení. Takto zvládnete celý den, aniž byste se z toho zbláznili.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.