Blíženci – Měsíční horoskop (červenec 2023)

Blíženci červenec

Měsíc červenec pro vás bude hodně zajímavý, protože v první půlce měsíce se vám bude všechno dařit, ale v druhé půlce už si na vše dávejte pozor. Můžete se dokonce někde i poranit nebo něco rozbít. Měli byste být víc doma a na cesty se vydávat opatrně. Nepůjčujte nikomu žádné peníze.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Moudrost měsíce

„Mám pravdu a stojím si za ní.“

Jaké znamení vám přinese štěstí

Ryby

S kým budete mít problémy

Kozoroh

Vztahy

Začátkem měsíce budete hodně pracovat a partner vás bude zásobovat zprávami o tom, jak je stále také v práci. Kvůli množství úkolů na sebe nebudete mít vůbec čas. Nakonec začne mít partner deprese z toho, že vás nevidí, začne se snažit – a pak se to změní a přijde velká láska.

Práce

V práci se vám daří vše, na co sáhnete, ale pozor, bude to jen do půlky měsíce, pak se situace obrátí a vše vám naopak bude z rukou padat a budete hodně nemotorní. V práci sice bude vše v pořádku, ale můžete si vydělat tím, že něco rozbijete nebo se něčím poraníte. Raději se ničeho neúčastněte.

Peníze

Hned na začátku měsíce získáte nový zdroj financí, který vám udělá obrovskou radost, a přijde i sklizeň. Pozor na půjčky, nikomu nic nepůjčujte.

Oslabený orgán a léčivé barvy

Kůže. Zelená.

Podívejte se, co přinese červenec podle kartářky Helen Stanku:

Přečtěte si také