Velká věštba na červenec pro Štíry: Užijete si, zazáříte, ale pozor na žárlivost

ŠTÍR: Měsíční horoskop na červenec 2023

Co čeká Štíry v sedmém měsíci roku 2023? Na co byste si měli dát pozor, čeho se vyvarovat, a co byste naopak neměli promeškat? A jaký je pro vás ideální ochranný amulet či talisman? Přečtěte si předpověď na červenec, kterou pro Štíry z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Na červenec vám z tarotových karet vychází Čtyřka mečů, která předpovídá, že přichází období, kdy vše není tak ideální, jak byste si představovali. Ale také není nejhůře. Možná se s něčím smíříte, protože nebudete chtít jít do konfliktu a věci příliš hrotit.

Co říkají mariášové karty?

Začátek měsíce bude naprosto úžasný, plný lásky a citů. Dostanete se do společnosti, kde zazáříte. Může se ale objevit i žárlivost. Někdo možná bude mít problém s tím, jací jste a jak se vám daří. A vy to pocítíte v souvislosti s tím, co se o vás bude říkat nebo jak se na vás budou ostatní dívat.

Druhá červencová dekáda by pro vás mohla být velmi příjemná. Možná budete cestovat a také poznáte ty správné přátele, lidi, kteří vás podrží. Můžete načerpat dobré rady a správné informace. Najde se i člověk opačného pohlaví, který bude takovým vaším ochranným štítem, řekne vám, že to spolu všechno zvládnete.

Třetí dekáda může přinést překvapení v pracovní oblasti. Možná vám přidají práci, ale ne peníze. Nic horšího by se ale nemělo dít. Jen si hlídejte zdraví, nepřepínejte se. Musíte ještě zvládnout srpen.

Ideální amulet či talisman pro Štíra

Amulety slouží jako ochrana, zatímco talismany nám dopomáhají něco získat. Nejlepším talismanem pro toto znamení je jeho symbol štír, který připomíná sílu tohoto nezdolného znamení. Také skarabeus, který představuje symbol duchovnosti a také zmrtvýchvstání a věčného koloběhu života a svému nositeli prý přináší zdraví, dlouhověkost a moudrost. Užitečná je i žába, amulet prosperity a plodnosti. Její nošení v podobě přívěsku prý pomáhá proti neplodnosti a ženským zdravotním problémům.

ZDROJ: autorský článek (Helen Stanku – Kartářky světla)


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 3. 5. 2024

Vaše síla spočívá ve vašich vnitřních zdrojích, Berani. Dnes zjistíte, že se ve vás tyto zdroje otevřely. Zjistíte, že vaše emoce jsou tváří v tvář chaosu klidné a pod kontrolou. Tento čas nových začátků je nesmírně důležitý. Bylo by vhodné, abyste prozkoumali své nitro a napravili všechny vnitřní zvláštnosti, které by vám v budoucnu mohly působit potíže.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.