Velká věštba na červenec pro Panny: Díky nečekanému nápadu můžete něco vydělat

PANNA: Měsíční horoskop na červenec 2023

Co čeká Panny v sedmém měsíci roku 2023? Na co byste si měli dát pozor, čeho se vyvarovat? Co byste naopak neměli promeškat? A jaký je pro vás ideální ochranný amulet či talisman? Přečtěte si předpověď na červenec, kterou pro Panny z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Na červenec vám z tarotových karet vychází Čtyřka disků. Ta předpovídá, že by vám nemělo nic chybět. Je to karta návratů. Pokud jste tedy něco ztratili, můžete to získat zpátky. Naopak, vždy může přijít drobná kaňka, když je příliš dobře. Pokud jde o materiální stránku, budete mít dost, ale můžete mít pocit, že je to pořád málo a mohlo by být víc.

Co říkají mariášové karty?

První dny měsíce by měly být kouzelné. Užijete si klid, můžete nabrat sílu a máte možnost dodat si sebevědomí. Koncem první dekády si dejte pozor na starší ženu, která vám může činit potíže, snažit se vyvolávat konflikty. Pro vás to je ale možnost využít ji k tréninku vlastní asertivity. Máte také možnost dát se do kupy po zdravotní stránce.

Během druhé dekády můžete v určitém momentu vybuchnout, pohádat se o tok financí, za co se bude v rodině utrácet. Pak přijde usmiřování a nějaký dobrý nápad, který vás zase stmelí. Nečekaný nápad může přijít i ohledně rozmnožení vašich financí, jak je správně uložit či investovat. Stálo by za to jít štěstí naproti a třeba si i koupit nějaký los.

Třetí dekáda vychází z celého měsíce nejlépe. Přináší možnost nějakého vztahu. Někdo vám bude lichotit a snažit se vás získat. Bude to takové tiché, nenápadné a utajované. Zvažte, zda se vám do toho bude chtít jít.

Ideální amulet či talisman pro Pannu

Amulety slouží jako ochrana, zatímco talismany nám dopomáhají něco získat. Pro znamení Panny, které potřebuje k životu řád a stabilitu, je vhodný amulet ve tvaru čtverce, který představuje zemní princip, stabilitu a logiku. Také zelený cvrček, který prý zaručuje dobrou úrodu, úspěch v povolání a přináší svému nositeli štěstí zvláště v práci a obchodě. Dále je to také květina lilie, která představuje nevinnost, čistotu a věrnost. Svého nositele vede k poklidnému a věrnému životu v lásce. Je také symbolem víry ve vyšší dobro.

Zdroj: autorský článek (Helen Stanku – Kartářky světla)


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 2. 5. 2024

Berani, pozorně poslouchejte, když dnes dostáváte pokyny. Vaše mysl nemusí být tak bystrá jako obvykle. Pokud si nedáte pozor, mohli byste se vydat špatnou cestou a nakonec začít úplně od začátku. Nestyďte se ani se nestyďte klást otázky. Vždy je lepší se zeptat, než udělat zbytečnou chybu. Postupujte pomalu a metodicky a zvládnete to.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.