Velká věštba na červenec pro Kozorohy: Bude se vám dařit, ale musíte si věřit

KOZOROH: Měsíční horoskop na červenec 2023

Co čeká Kozorohy v sedmém měsíci roku 2023? Na co byste si měli dát pozor, čeho se vyvarovat, a co byste naopak neměli promeškat? A jaký je pro vás ideální ochranný amulet či talisman? Přečtěte si předpověď na červenec, kterou pro Kozorohy z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Na červenec vám z tarotových karet vychází krásná karta Královna pohárů, což je velmi pozitivní karta, která slibuje štěstí. Je to také karta zrcadlení, co budete vysílat svému okolí, to vám bude vracet zpátky. Záleží tedy jen na vás, jaké vibrace vyšlete.

Co říkají mariášové karty?

Podle mariášových karet by se vám mělo dařit, ale musíte si věřit. Během první dekády máte nad sebou boží ochranu. Budou kolem vás lidé, kteří se spoléhají na vaši moudrost, sílu, což vám přinese pocit určitého naplnění.

Druhá dekáda bude hodně o partnerských vztazích. Budete si muset s partnerem něco vyjasnit a vyříkat. V práci se vám mohou začít rozplývat starosti ohledně příjmů, které tam byly předtím. Budete mít novou nabídku, která vás posune dál, možná na vyšší úroveň.

Konec měsíce přinese rovnováhu v příjmech a výdajích, ve vztazích, možná i vyrovnanost, kterou potřebuje vaše tělo. Možná by stálo za to trochu víc řešit svou životosprávu, hlídat si příjem a výdej kalorií.

Ideální amulet či talisman pro Kozoroha

Amulety slouží jako ochrana, zatímco talismany nám dopomáhají něco získat. Nedůvěřivému a opatrnému znamení Kozoroha prospívají symboly prosperity a materiálních hodnot. Jsou to především mince, ať již staré či novodobé, exotické, zlaté, stříbrné nebo z obyčejného kovu. Dále je to astrologický symbol naší planety – kříž v kruhu, který představuje ohraničenost, spojení se zemí, ale i s nebem. Kozorozi také uvítají krásný drahokam safír, nebo také symbol čistoty a krystalické průhlednosti křišťál.

Zdroj: autorský článek (Helen Stanku – Kartářky světla)


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 4. 5. 2024

Berani, dnes se možná nebudete moci soustředit na práci. Vaše hlava může být v oblacích a váš smysl pro detail vás může poněkud zklamat. Netřeba dodávat, že tento den není vhodný k tomu, abyste se pouštěli do nových, obtížných nebo komplikovaných úkolů. Soustřeďte se na rutinní činnosti, které zvládnete bez přemýšlení. Takto zvládnete celý den, aniž byste se z toho zbláznili.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.