Velká věštba na červenec pro Lvy: Překonáte starosti, oddychnete si a zazáříte

Co čeká Lvy v sedmém měsíci roku 2023? Na co byste si měli dát pozor, čeho se vyvarovat, a co byste naopak neměli promeškat? A jaký je pro vás ideální ochranný amulet či talisman? Přečtěte si předpověď na červenec, kterou pro Lvy z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Z tarotových karet vám na červenec vychází Trojka holí. Ta předpovídá, že budete pracovití a plní energie. Budete zářit jako Slunce. Všude, kam se hnete, budete budit pozornost. A mohli byste mít i dobrý pocit z vlastní vykonané práce.

Co říkají mariášové karty?

Začátek měsíce může přinést trochu starosti. Jako kdyby se vás někdo snažil napálit. Hlídejte si své plány a nikomu se moc nesvěřujte. Někdo se vám může snažit vlichotit a pak vás ošidit. V pracovní oblasti byste měli být plní energie a aktivity. V soukromí to bude krásný měsíc. Nezadaní mohou potkat životní lásku.

Druhá dekáda ukazuje nějaké výdaje, které vám mohou dělat vrásky, nakonec ale nebude tak zle a všechno dokážete zvládnout. Polovina měsíce by pro vás mohl být takový předěl, od kterého bude vše lepší, věci půjdou tak, jak mají a vy budete spokojenější. Budete mít lásku, budete harmoničtí, diplomatičtí. Využijte těchto energií.

Ideální amulet či talisman pro Lva

Talismany by měly chránit své majitele před útoky druhých, ale i před vlastním hněvem a riskantním chováním, kterému právě toto znamení často podléhá. Pro znamení Lva je nejlepším talismanem slunce jako znak záře, energie a síly jedince. Také drak jako královský symbol moci a nadvlády podle čínských pramenů napomáhá k dlouhověkosti a zdraví. Anebo také slon, který je symbolem šťastného života.

Červencový výklad karet pro znamení Lva od Helen Stanku:

Zdroj: autorský text (Helen Stanku – Kartářky světla)


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.