Velká věštba na červenec pro Lvy: Překonáte starosti, oddychnete si a zazáříte

Co čeká Lvy v sedmém měsíci roku 2023? Na co byste si měli dát pozor, čeho se vyvarovat, a co byste naopak neměli promeškat? A jaký je pro vás ideální ochranný amulet či talisman? Přečtěte si předpověď na červenec, kterou pro Lvy z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Z tarotových karet vám na červenec vychází Trojka holí. Ta předpovídá, že budete pracovití a plní energie. Budete zářit jako Slunce. Všude, kam se hnete, budete budit pozornost. A mohli byste mít i dobrý pocit z vlastní vykonané práce.

Co říkají mariášové karty?

Začátek měsíce může přinést trochu starosti. Jako kdyby se vás někdo snažil napálit. Hlídejte si své plány a nikomu se moc nesvěřujte. Někdo se vám může snažit vlichotit a pak vás ošidit. V pracovní oblasti byste měli být plní energie a aktivity. V soukromí to bude krásný měsíc. Nezadaní mohou potkat životní lásku.

Druhá dekáda ukazuje nějaké výdaje, které vám mohou dělat vrásky, nakonec ale nebude tak zle a všechno dokážete zvládnout. Polovina měsíce by pro vás mohl být takový předěl, od kterého bude vše lepší, věci půjdou tak, jak mají a vy budete spokojenější. Budete mít lásku, budete harmoničtí, diplomatičtí. Využijte těchto energií.

Ideální amulet či talisman pro Lva

Talismany by měly chránit své majitele před útoky druhých, ale i před vlastním hněvem a riskantním chováním, kterému právě toto znamení často podléhá. Pro znamení Lva je nejlepším talismanem slunce jako znak záře, energie a síly jedince. Také drak jako královský symbol moci a nadvlády podle čínských pramenů napomáhá k dlouhověkosti a zdraví. Anebo také slon, který je symbolem šťastného života.

Červencový výklad karet pro znamení Lva od Helen Stanku:

Zdroj: autorský text (Helen Stanku – Kartářky světla)


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 2. 5. 2024

Berani, pozorně poslouchejte, když dnes dostáváte pokyny. Vaše mysl nemusí být tak bystrá jako obvykle. Pokud si nedáte pozor, mohli byste se vydat špatnou cestou a nakonec začít úplně od začátku. Nestyďte se ani se nestyďte klást otázky. Vždy je lepší se zeptat, než udělat zbytečnou chybu. Postupujte pomalu a metodicky a zvládnete to.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.