Velká věštba na červenec pro Býky: Ve vztazích bude důležitá diplomacie a nadhled

Co čeká Býky v sedmém měsíci roku 2023? Na co by si měli dát pozor, čeho se vyvarovat, a co by naopak neměli promeškat? A jaký je pro ně ideální ochranný amulet či talisman? Přečtěte si předpověď na červenec, kterou pro Býky z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Na červenec vám z tarotových karet vychází Císařovna, což je velmi šťastná karta. Předpovídá, že důraz budete klást zejména na svou rodinu a vše, co souvisí s vaším domovem. Možná budete chtít něco doma vylepšovat a předělávat.

Co říkají mariášové karty?

Vaše vztahy mohou touto dobou projít určitou zkouškou. Budete mít tendenci po svém okolí požadovat, aby vám v něčem pomohlo, a to bude vyžadovat určitou diplomacii. Konečně ale přijde materiální pohoda. A záleží jen na vás, za jaký konec to uchopíte.

Začátkem měsíce vás čeká hodně společenských a přátelských akcí. Budete v kontaktu s lidmi, na kterých vám záleží. V polovině měsíce se vám budou dávat do pořádku vaše vztahy. Budete mít možnost si s někým něco vyříkat.

Koncem měsíce opatrně s mladšími lidmi. Mohou přijít situace, které budou vyžadovat nadhled a rozvahu. Úplný konec měsíce by mohl být pěkný, velmi příznivé karty vám vychází pro cestování.

Ideální amulet či talisman pro Býka

Amulety slouží jako ochrana, zatímco talismany nám dopomáhají něco získat. Zemní znamení Býka ocení zlatou berušku jako nositelku úspěchu, štěstí a prosperity. Většinou se nosí na krku jako přívěsek, nebo také jako brož. Býk je znamení pomalé a nerozhodné, proto potřebuje talisman v podobě ptáka, většinou sokola, který pomáhá k odvaze, touze po svobodě a oproštění se od závislostí, ať již v oblasti vztahů, peněz nebo kariéry. Pro toto znamení je rovněž velmi vhodný symbol Venuše představující ženskost a krásu.

Měsíční horoskop na červenec pro znamení Býka:

Zdroj: autorský článek (Helen Stanku — Kartářky světla)


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 8. 5. 2024

Dnes máte šťastný den, Berani. Možná dostanete nějakou nečekanou výhru, třeba šek poštou nebo vám zvýší plat či vás povýší v práci. To je přesně to, v co jste doufali, abyste si zlepšili životní styl. Nezblázněte se. Peníze investujte moudře a vyděláte ještě více. Když je utratíte najednou, za pár let toho moc nebudete mít.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.