Horoskopy

23. června 2023 05:48

redakce Prima Ženy

Velká věštba na červenec pro Raky: Důležitá bude ostražitost, hlavně v soukromí

Co čeká Raky v sedmém měsíci roku 2023? Na co by si měli dát pozor, čeho se vyvarovat? Co by naopak neměli promeškat? A jaký je pro ně ideální ochranný amulet či talisman? Přečtěte si předpověď na červenec, kterou pro Raky z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Na červenec vám z tarotových karet vychází krásná Královna pohárů. Lepší karta vám snad nemohla padnout. Je to velmi milující žena, milenka, matka. Žena pečující o své okolí, milující a starající se, aby nikomu nic nechybělo.

Co říkají mariášové karty?

Mariášové karty ukazují příklon k vaší rodině. Budete se věnovat všemu, co souvisí se soukromím, a budete rodinu chránit před různými lumpíky. Start měsíce by mohl být celkem příjemný a pěkný. Vypadá to, že byste mohli na chvíli vypnout, odpočinout si a dopřát si klid a radost. Také budete mít možnost rozvíjet své dovednosti a talent. Pokud měl někdo deficity po zdravotní stránce, mohl by se tento měsíc dát dohromady. Jen pozor na spálení od sluníčka.

Koncem měsíce se vás bude někdo snažit napálit. Vy ale budete mít mimořádně posílenou intuici, takže byste takovému člověku neměli naletět.

Ideální amulet či talisman pro Raka

Amulety slouží jako ochrana, zatímco talismany nám dopomáhají něco získat. Pro citlivé znamení Raka jsou talismany i amulety velmi důležité. Především je to želva jako symbol pevného bodu, na kterém je ukotven náš svět. Je také znakem dlouhověkosti a přináší svému nositeli moudrost, životní optimismus a nadhled. Také čtyřlístek, jehož jednotlivé lístky představují úspěch, bohatý život, věrnost v lásce a zdraví. Dále je to tajemná pyramida, jejíž tvar soustřeďuje vesmírné síly, které nás podporují.

Měsíční výklad Helen Stanku pro znamení Raka:

Zdroj: autorský článek (Helen Stanku – Kartářky světla)


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 6. 5. 2024

Berani, dnes můžete mít potíže s vodovodem, zejména pokud máte velkou kuchyň. Je to příliš složitý problém na to, abyste si s ním poradili sami. Zaplaťte peníze za to, aby se o problém postaral odborník. Ušetří vám to práci a frustraci. Mezitím si nechte dovézt pizzu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.