Astročlánky

23. července 2023 05:02

redakce Prima Ženy

Velká věštba na srpen pro Blížence: Ne všichni kolem vás k vám budou upřímní

BLÍŽENCI - Měsíční horoskop na srpen 2023

Co čeká Blížence v osmém měsíci roku 2023? Na co by si měli dát pozor, čeho se vyvarovat a co by neměli promeškat? A jaký rituál jim pomůže splnit jejich přání? Přečtěte si předpověď na srpen, kterou pro Blížence z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Na srpen vám z tarotových karet vychází Sedmička pohárů. Ta předpovídá, že pravděpodobně budete bojovat se svými závislostmi, nezdravými návyky nebo s tím, co vám už neslouží. Může jít o závislost na alkoholu, dobrém jídle nebo třeba o závislost citového charakteru. Je na čase vyjít ze stojatých vod a osvobodit se od starých vzorců. Budete se s tím snažit nějakým způsobem poprat. Tedy alespoň ti Blíženci, kteří jsou aktivnější a chtějí ze sebe vytvořit své lepší já.

Co říkají mariášové karty?

Mariášové karty slibují na srpen celkem příznivé období. Ať se bude dít cokoli, budete pod ochranou. Nicméně počítejte s tím, že celý měsíc budete mít pocit, že vás honí pracovní povinnosti a hrnete je před sebou a že někomu něco dlužíte, například nějakou službu, práci.

Štěstí budete mít na cestování. Kdo začátkem srpna někam pojede, měl by si to hodně užít.

Během druhé dekády budete mít možnost odhalit dávné tajemství, něco, co se týká vašeho dětství, dospívání, vašich přátel. Něco, co vám kdysi vrtalo hlavou, konečně pochopíte a posunete se o kus dál. Také si budete užívat společnost lidí kolem sebe, jen byste měli důvěřovat, ale prověřovat. Ne všichni k vám totiž budou upřímní a hodní a je potřeba si to hlídat.

Ve třetí srpnové dekádě budete nejspíš potřebovat dodělat různé resty. Čekají vás věci, které se týkají plánování a rodinného rozpočtu. Možná budete chtít doma něco přenastavit, rekonstruovat. A dávejte si pozor na informace, které nemusí být založené na pravdě a mají vás postrašit.

Rituál pro Blížence na srpen

V srpnu nás čekají dva úplňky a jedno novoluní. A právě během těchto dní si můžete vyzkoušet rituál, který vám pomůže splnit vaše přání. Vezměte si dva hrnky, naplňte je do půlky vodou a přelévejte ji z hrnku do hrnku. Do vody si promítejte přání, které byste chtěli, aby se splnilo. Pak už stačí jen vodu vypít.

Srpnový výklad karet pro znamení Blíženců od Helen Stanku:

Zdroj: autorský článek (Helen Stanku – Kartářky světla)