Astročlánky

21. července 2023 07:00

redakce Prima Ženy

Velká věštba na srpen pro Berany: Věřte si a bude vám přát štěstí

BERAN - Měsíční horoskop na srpen 2023

Co čeká Berany v osmém měsíci roku 2023? Na co by si měli dát pozor, čeho se vyvarovat, a co by naopak neměli promeškat? A jaký rituál vám v srpnu pomůže splnit vaše přání? Přečtěte si předpověď na srpen, kterou pro Berany z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Na srpen vám z tarotových karet vychází krásná karta Kolo osudu, která představuje výzvy. Radí vám, abyste si věřili. Možná totiž přijdou zajímavé nabídky. Může se jednat o práci, nějakou výhodnou investici, příležitost. Důležité bude věřit, že tyto věci jsou právě pro vás. Kolo osudu se totiž točí nahoru i dolů. A směrem nahoru se točí vždy pro ty, kteří si věří a vnímají svět z pozitivní stránky.

Co říkají mariášové karty?

Mariášové karty vám slibují velmi pěkný start měsíce. Máte možnost hned na začátku srpna dokončit nějaké úřední resty. Můžete mít štěstí na jednání s úřady, bankami… Měli byste mít štěstí i při různých plánovaných lékařských zákrocích, dojednávání různých schůzek a mělo by se dařit i z hlediska lásky.

Ve druhé dekádě se mohou objevit těžkosti z hlediska vztahů. Nebudete se schopni s partnerem na něčem shodnout. Bude to taková zkouška, jak umíte ovládnout své emoce, pojit protiklady. Pokud to zvládnete, toto brzy pomine a vy přejdete do období, které bude ideální pro různé výlety, rodinné akce a všechny radovánky, které jsou s tím spojené.

Třetí dekáda vychází úplně nejlépe. Konec srpna naznačuje možný zisk, bude se vám dařit po materiální stránce. Pečení holubi ale nikde nepadají sami, proto se o to budete muset trochu přičinit. Štěstí budete mít i v úředních věcech. A ve vašem vztahu s partnerem to bude vyloženě jiskřit, ve vzduchu bude silný erotický náboj a vztahy se budou velmi posilovat. Může se to projevit i na pracovišti.

Rituál pro Berany na srpen

Využijte příležitosti na začátku srpna, kdy budou velmi silné energie podpořené úplňkem a vy si můžete vytvořit talisman, který vám pomůže získat to, co chcete. Vezměte předmět, který chcete nabít, do kterého chcete dát energii, sílu, která vám má pomoci. Může to být například náramek. Lehce ho zvedněte nahoru a promítejte do něj své přání, cíl, kterého chcete dosáhnout, a představujte si, jak do něj vstupuje. Takto nabitý náramek (nebo jiný předmět) pak noste a on vám bude nosit štěstí.

Srpnový výklad karet pro znamení Berana od Helen Stanku:

Zdroj: autorský článek (Helen Stanku – Kartářky světla)