Astročlánky

26. července 2023 05:47

redakce Prima Ženy

Velká věštba na srpen pro Panny: Budete mít co dělat, abyste všechno zvládli

PANNA - Měsíční horoskop na srpen 2023

Co čeká Panny v osmém měsíci roku 2023? Na co byste si měli dát pozor, čeho se vyvarovat? Co byste naopak neměli promeškat? A jaký rituál vám pomůže překonat potíže? Přečtěte si předpověď na srpen, kterou pro Panny z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Z tarotových karet vám na srpen vychází Sedmička mečů, která ukazuje situaci, kdy může být kolem vás velký informační šum. Můžete zaznamenat různé pomluvy a do toho všeho můžete zápasit se strachem z toho, že něco špatně dopadne. Bude to ale jen ve vaší hlavě, v reálu by se nic strašného nemělo dít.

Co říkají mariášové karty?

Začátek měsíce může přinést nedorozumění v partnerských vztazích. Můžete narazit i na nějakou brzdu ve svých plánech, někdo vám do nich může hodit takzvaně vidle. Měli byste to brát spíš jako výzvu, a když se něco oddálí nebo nebude podle vašich přání, neznamená to, že je to špatně. Možná s odstupem poznáte, k čemu je to dobré.

Druhá srpnová dekáda už přinese jiné energie. Dostanete se do běžné rutiny, budete mít hodně úkolů, čeká vás spousta věcí, které budete muset rozuzlit. Také přijde nová inspirace a otevřou se vám nové obzory.

Během třetí dekády získáte nové přátele, nové kontakty a možná i nějakého vlivného ochránce.

Rituál pro Panny na srpen

V srpnu se vám bude kupit práce i různé problémy. Možná tedy oceníte rituál, který by vás jich mohl zbavit. Když ne úplně, tak alespoň zčásti. Až budete u nějaké říčky, potůčku nebo jiného vodního zdroje, najděte si klacík a vyřezejte do něj nožíkem to, co vás trápí (stačí i jednoduché heslo nebo obrázek). Klacík pak hoďte do vody, už se neotáčejte a běžte pryč.

Zdroj: autorský článek (Helen Stanku – Kartářky světla)