Panna – Měsíční horoskop (srpen 2023)

Panna srpen

Vášeň a obrovská láska vás zasáhnou uprostřed léta. Budete přemýšlet, zda je to opravdové zamilování nebo jen letní poblouznění. Nakonec to přestanete řešit a necháte všemu volný průběh, což bude to nejlepší, co můžete udělat. Kvůli žárlivosti se totiž může něco hodně pokazit a přijdou mezi vás ztráty. Naštěstí si s partnerem vše vyříkáte a znovu obnovíte ztracenou důvěru a lásku.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Moudrost měsíce

„Jsem láska.“

Jaké znamení vám přinese štěstí

Blíženci

S kým budete mít problémy

Vodnář

Vztahy

Váš partner bude hodně akční a bude přemýšlet, jaké akce pro vás zase vymyslí. Dá mu to hodně práce, ale vás to úplně nadchne. Uprostřed srpna budete přemýšlet o stěhování, nebo o nějakých přesunech a v tom budete opravdu plodní. Koncem měsíce přicházejí nové začátky a vyřešení všeho starého a iluzorního.

Práce

Po dlouhé odmlce může přijít někdo, kdo vám nabídne práci a bude to skvělá práce. Prostě to, na co jste dlouhou dobu čekali. Pozor si dejte na kritiku, a hlavně na to, aby vše bylo dobře zaplacené a včas. Někdo s vámi bude manipulovat, a to prostřednictvím flirtování. Nedejte se. Koncem měsíce vás čeká cestování.

Peníze

Velkou radost na začátku měsíce může vystřídat frustrace na konci měsíce. Dejte si pozor na finance, hrozí ztráty.

Oslabený orgán a léčivé barvy

Dutiny. Zelená.

Podívejte se, co přinese srpen podle kartářky Helen Stanku:

Přečtěte si také