Astročlánky

28. července 2023 05:59

redakce Prima Ženy

Velká věštba na srpen pro Štíry: Máte šanci si vydělat, ale nebude to zadarmo

ŠTÍR - Měsíční horoskop na srpen 2023

Co čeká Štíry v osmém měsíci roku 2023? Na co byste si měli dát pozor, čeho se vyvarovat, a co byste naopak neměli promeškat? A jaký magický rituál vás ochrání před protivníky? Přečtěte si předpověď na srpen, kterou pro Štíry z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Z tarotových karet vám na srpen vychází krásná karta Krále pentaklů. Ten předpovídá, že síla regenerace může být tento měsíc velká a vy si můžete zaléčit nějakou situaci, která vás trápí, ať už ve vztazích, nebo v materiálním světě. Král pentaklů je protektor, vlivný ochránce, který může existovat  v materiálním světě, ale může to být i někdo, kdo vás chrání jako váš imaginární průvodce.

Co říkají mariášové karty?

Podle mariášových karet budete chtít v srpnu pravděpodobně něco změnit, upravit. Budete si plánovat menší opravu a nakonec z toho může být něco mnohem většího. Připravte se na to, že přijde jakési překvapení. Bude se pravděpodobně týkat toho, že vám mohou pracovní věci narušit váš soukromý plán. Na druhou stranu z toho bude velký užitek a odměna.

Druhá srpnová dekáda přinese příležitost k výdělku, můžete se zahojit finančně. Budete si ale na vše muset vydělat sami. Například dostanete zajímavý nápad a budete mít možnost ho zrealizovat.

Třetí dekáda bude obdobím, kdy si můžete konečně najít čas na své lásky a koníčky, můžete si dopřát něco i sami pro sebe.

Rituál pro Štíry na srpen

Podle karet budete mít v srpnu pravděpodobně nějaká jednání a kdosi vám může měnit vaše plány. Aby se to nestalo, vyzkoušejte tento rituál. Když si do peněženky nasypete pár zrníček máku, což je velmi magicky silná rostlina, tak jakýkoli protivník, který bude různě argumentovat, nemá šanci vás přebít. Vždy si dokážete prosadit svou.

ZDROJ: autorský článek (Helen Stanku – Kartářky světla)