Horoskopy

24. července 2023 05:29

redakce Prima Ženy

Velká věštba na srpen pro Raky: Dobře si vše zorganizujte, budete toho mít nad hlavu

RAK - Měsíční horoskop na srpen 2023

Co čeká Raky v osmém měsíci roku 2023? Na co by si měli dát pozor, čeho se vyvarovat? Co by naopak neměli promeškat? A jaký rituál jim pomůže vyřešit starosti, které je tíží? Přečtěte si předpověď na srpen, kterou pro Raky z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Z tarotových karet vám na srpen vychází Desítka holí. Ta vám slibuje tvrdou práci a také ukazuje, že by bylo dobré, kdybyste si svůj čas dobře zorganizovali. Povinností bude víc než obvykle. Zkuste si je tedy naplánovat tak, abyste dělali opravdu jen to, co zvládnete. Jinak budete mít ve všem zbytečně chaos.

Co říkají mariášové karty?

Začátkem měsíce může přijít nečekané úřední jednání, možná vyřizování ohledně stálých výdajů. Může to být v bance nebo kdekoli, kde máte pravidelné platby. Nebojte se toho a jednejte, nehrňte to před sebou, situace by se měla vyvíjet příznivě.

Ve druhé dekádě máte šanci vše ustát. Jak si to naplánujete, tak to bude. Podle karet budete mít podporu celého vesmíru. Můžete si užít i cestování, které vám udělá radost. Velmi pěkné karty vám vycházejí pro rodinu a radost vám přinesou i starší lidé.

Ve třetí dekádě vás nějaký člověk potěší. Bude to někdo, koho máte rádi. Partneři by v tomto období také měli nalézt společnou řeč. Koncem měsíce se jen mohou objevit starosti spojené s dětmi nebo mladšími lidmi, například kolegy v zaměstnání. Pokud si to vše ale dobře zorganizujete, měli byste vše ustát.

Rituál pro Raky na srpen

Možná budete mít štěstí a podíváte se k moři. Tam můžete zkusit tento rituál, pokud vás například tíží nějaká starost, kterou byste chtěli vyřešit a doufáte, že se věci dobře vyvinou. Je dobré si vizualizovat, jak má vaše přání dopadnout. Počkejte si, až přijde vlna a vaše přání do té vlny pošlete. Moře má ohromnou sílu a dokáže magicky posílit vaši vůli. Počkejte si a uvidíte sami.

Srpnový výklad karet pro znamení Raka od Helen Stanku:

Zdroj: autorský článek (Helen Stanku – Kartářky světla)