Astročlánky

27. července 2023 05:02

redakce Prima Ženy

Velká věštba na srpen pro Váhy: Práce bude čím dál víc, ale vy to zvládnete

VÁHY - Měsíční horoskop na srpen 2023

Co čeká Váhy v osmém měsíci roku 2023? Na co byste si měli dát pozor, čeho se vyvarovat, a co byste naopak neměli promeškat? A jaký rituál vám pomůže dát odpověď na otázku, která vám vrtá hlavou? Přečtěte si předpověď na srpen, kterou pro Váhy z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Na srpen vám z tarotových karet vychází krásná karta Král pentaklů. Slibuje podporu přátel, vlivných lidí, zajímavé kontakty. A možná také nápadníka, člověka pevných názorů, který když něco řekne, tak si za tím stojí. Také si možná budete dávat do pořádku věci, u kterých jste měli pocit, že se tříští, nebo se můžete i něco nového naučit.

Co říkají mariášové karty?

Ze začátku měsíce se mohou objevit žárlivosti týkající se citů. Můžete se snažit organizovat schůzky nebo výlety a bude to trochu komplikované, protože vám to bude druhá strana trochu bojkotovat. Koncem první dekády se ale situace otočí a měla by být vůle k tomu, abyste se dohodli. Příležitostí bude víc než dost. Do toho všeho přijde zajímavá finanční nabídka nebo obchod, který můžete dobře rozjet.

Druhá dekáda přinese výdaje do něčeho, co vám může později generovat i zisky. Zvažte investice, dobře vám v tom poradí starší zkušená žena. Také budete získávat informace, díky kterým se můžete něco naučit.

Třetí dekáda může být lehce zátěžová, možná toho bude na vás moc. Druzí lidé budou mít na vás velké nároky nebo je na sebe budete mít i vy sami. Nakonec si to dokážete zorganizovat tak, abyste to všechno zvládli.

Rituál pro Váhy na srpen

Někdy člověk o něčem sní nebo řeší otázku a přemýšlí, jak by to mohlo dopadnout. Když si svůj dotaz napíšete na lísteček, posypete ho několika makovými zrníčky, lísteček složíte a dáte pod polštář, měli byste si tím přivolat sen, který vám poradí.

ZDROJ: autorský článek (Helen Stanku – Kartářky světla)