Astročlánky

22. července 2023 06:35

redakce Prima Ženy

Velká věštba na srpen pro Býky: Budete mít spoustu příležitostí pro lásku

BÝK - Měsíční horoskop na srpen 2023

Co čeká Býky v osmém měsíci roku 2023? Na co by si měli dát pozor, čeho se vyvarovat, a co by naopak neměli promeškat? A jaký rituál jim pomůže přivolat do života novou lásku? Přečtěte si předpověď na srpen, kterou pro Býky z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Z tarotových karet vám na srpen vychází Rytíř disků, který ukazuje, že budete i přes všechny stávající energie, které v tomto měsíci budou, stát nohama na zemi. Sice budete brát vše, co je kolem, ale všechno si prakticky spočítáte a budete se řídit mottem dvakrát měř, jednou řež.

Co říkají mariášové karty?

Mariášové karty vám na srpen slibují spoustu příležitostí pro lásku i množení vašich hmotných statků. Vypadá to, že budete přičinlivě kupit zásoby, zavařovat a podobně.

Začátkem měsíce budete získávat různé informace. Máte možnost se naučit něco, co později zhodnotíte ve své práci a přinese vám to pravidelný zisk. Pokud budou v průběhu měsíce jakékoli cesty, odpočinete si na nich a nasbíráte nové zážitky. Informace, které na cestách získáte, dokážete později i zúročit. Také dokážete poradit někomu, kdo je v nesnázích, a vypadá to, že při vás budou stát všichni svatí. Může přijít nějaký zvrat, nějaká situace, která se otočí ve váš prospěch a vy vstoupíte do nových energií.

Druhá polovina srpna bude velmi pěkná. Máte možnost posílit partnerské vztahy. Nezadaní Býci mohou získat partnera na celý život. Koncem měsíce buďte jen opatrní na silnicích. Mohou se vyskytnout různé potíže, cesty se pravděpodobně protáhnou na delší dobu, než jste si mysleli. Celkově pro vás bude srpen ziskový a měli byste být spokojení.

Rituál pro Býky na srpen

V srpnu se dá krásně čarovat, třeba i na lásku. Jste-li nezadaní a chcete si přivolat partnera, můžete vyzkoušet uzlíkovou magii. Vezměte tři růžové stužky a zapleťte je spolu s pramínkem svých vlasů jako copánek. Ten si pak uvažte kolem svého zápěstí jako náramek a dívejte se kolem sebe. Když se objeví někdo zajímavý, rukou, na které náramek máte, se toho člověka jen lehounce dotkněte.

Srpnový výklad karet pro znamení Býka od Helen Stanku:

Zdroj: autorský článek (Helen Stanku — Kartářky světla)